Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Stefanie Voegele vs Sorana Cirstea ponturi si pronosticuri 02.03.2022

Nu inainte de ora 19:30, miercuri, in turul al doilea al WTA Lyon, Sorana Cirstea o va infrunta pe elvetianca Stefanie Voegele. Cine se califica o intalneste pe invingatoarea meciului Boulter vs Bondar.
Stefanie Voegele vs Sorana Cirstea
March 02,2022
19:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Stefanie Voegele vs Sorana Cirstea

Din nou favorita certa in acest duel, Sorana Cirstea nu are voie sa se incurce in fata uneo jucatoare usor obosita dupa succesul chinuit din turul inaugural. Recomandarea mea este victorie Sorana Cirstea 2-0, cota 1.62 la Superbet.

Ponturi Stefanie Voegele – Sorana Cirstea

peste 33.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Meciul se vede in direct si gratuit prin live streaming pe Unibet TV. Click AICI pentru a urmari Stefanie Voegele vs Sorana Cirstea.

Stefanie Voegele

  • Aflata pe locul 144 in lume, elvetianca Stefanie Voegele a fost nevoita sa-si inceapa in calificari aventura la WTA Lyon, acolo unde nu a pierdut set.
  • Dupa doua meciuri in care a trecut in minimum de seturi de Garcia-Perez si Gorgodze, jucatoarea din Elvetia a avut parte de un meci decis in trei seturi.
  • In turul inaugural al WTA Lyon a intalnit-o pe Jacquemot, cea care se afla pe locul 239 in lume si de care a trecut dupa mai bine de doua ore. 4-6, 6-2, 6-3 a fost scorul acelui meci.

Sorana Cirstea

  • Este favorita numarul 2 la castigarea WTA Lyon, ceea ce s-a vazut si in duelul pe care l-a avut in fata jucatoarei georgiene Bolkavadze.
  • Dupa mai putin de o ora si jumatate, locul 30 in lume nu a avut emotii cu locul 156 in lume si drept urmare rezultatul a fost pe masura: 6-3, 6-1.
  • Mai mult decat atat, ea si acum pleaca cu prima sansa si intalneste tot o jucatoare aflata in afara primei sute mondiale. Conduce cu 2-1 in duelurile cu Voegele.

Pariaza la Superbet pemeciurile de la WTA Lyon!

Plasează pariul