Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sorana Cîrstea vs Viktorija Golubic ponturi și pronosticuri 03.01.2023

Marți dimineață, de la ora 08:30, ora României, Sorana Cîrstea (România) și Viktorija Golubic se vor înfrunta în cadrul turneului de la Adelaide.
Sorana Cîrstea vs Viktorija Golubic
January 03,2023
08:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sorana Cîrstea vs Viktorija Golubic

Aflată într-o formă bună, Golubic pare să fie ușor favorită în această dispută li mizez pe faptul că este capabilă să obțină cel puțin un set, ceea ce mă aștept să văd și din partea Soranei. Vă recomand peste 19.5 game-uri, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Sorana Cîrstea – Viktorija Golubic

Ambele marchează - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Sorana Cîrstea

  • Locul 45 în lume nu a mai jucat un meci oficial de o bună bucată de vreme. Din 13 septembrie 2022 nu a mai evoluat într-un astfel de joc.
  • Atunci pierdea în minimum de seturi în confruntarea cu Waltert, o altă sportivă din Elveția, mult mai modestă decât Golubic.
  • A devenit deja obișnuință să piardă. În ultimele patru dueluri din circuit a pierdut de trei ori, iar în două dintre aceste jocuri a făcut-o în minimum de seturi.

Viktorija Golubic

  • Jucătoarea aflată pe locul 76 în lume, Viktorja Golubic a început deja aventura în acest sezon competițional.
  • Pentru a putea să se afle pe poziția aceasta și să joace pe tabloul principal, Golubic a reușit două victorii în calificări.
  • Meciul decisiv l-a avut cu Storm Hunter (28 ani). Locul 241 în lume nu a avut cum să ofere o replică solidă și elvețianca a câștigat c 4-6, 6-3, 6-3, după două ore și jumătate de stat în teren.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul mondial!

Plasează pariul