Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sorana Cîrstea vs Petra Martic ponturi și pronosticuri 01.08.2023

De la ora 19:00, în turul I al turneului WTA de la Washington, Sorana Cîrstea și Petra Martic urmează să se dueleze cu Petra Martic. Cine se califică va juca cu rusoaica Liudmila Samsonova.
Sorana Cîrstea vs Petra Martic
August 01,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sorana Cîrstea vs Petra Martic

Cele două sportive nu s-au mai duelat din 2014, dar croata conduce cu 2-1 la general. Evoluția lor din ultimele meciuri nu a fost deloc una solidă, iar cunoscând tenisul feminin cel mai probabil se anunță un meci echilibrat cu peste 19.5 game-uri. Recomandarea vine cu o cotă de 1.47 la Superbet.

Ponturi Sorana Cîrstea – Petra Martic

ambele marchează - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Sorana Cîrstea

  • Nu a mai jucat de trei săptămâni, iar în timpul acesta s-a antrenat pentru ultima parte interesantă a sezonului, respectiv turneele din America de Nord, inclusiv US Open 2023.
  • Cel mai recent duel disputat de Sorana pe suprafață dură s-a disputat în luna martie și a avut loc în semifinalele turneului de la Miami unde a pierdut cu 5-7, 4-6 în fața Petrei Kvitova.
  • Evoluția sportivei din România nu a fost deloc timidă nici în ultimele meciuri unde a reușit să smulgă un set în patru dintre dueluri, indiferent de rezultat.

Petra Martic

  • Petra Martic nu a mai evoluat nici ea de la Wimbledon, iar acolo pierdea în turul al treilea în fața locului 1 mondial, 2-6, 5-7 cu Iga Swiatek.
  • Jucătoarea din Croația nu a fost mai sigură pe ea nici pe suprafață dură. În prima parte a anului a încheiat cu patru înfrângeri și un singur eșec.
  • De altfel, trei din cele patru înfrângeri s-au încheiat în minimum de seturi, dar s-a ținut tare și au fost seturi disputate.

Pariază la Superbet pe meciurile din turneul WTA Washington!

Plasează pariul