Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sorana Cîrstea vs Marketa Vondroussova ponturi și pronosticuri 27.03.2023

Nu înaintea orei 21:00, ora României și în direct pe Digi Sport 2, Sorana Cîrstea și Marketa Vondroussova se vor duela în optimile Miami Open. Cine câștigă evoluează împotriva jucătoarei care se impune în meciul Krejcikova - Sabalenka.
Sorana Cîrstea vs Marketa Vondroussova
March 27,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sorana Cîrstea vs Marketa Vondroussova

Ambele jucătoare au propus un joc foarte frumos și au demonstrat că oricând pot câștiga, deși bookmakerii poate le oferă a doua șansă. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Sorana Cîrstea – Marketa Vondroussova

scor corect 2-0 Aryna Sabalenka - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Sorana Cîrstea

  • În cele trei dueluri disputate deja de Sorana Cîrstea, jucătoarea din România a reușit să fie la nivel înalt și să se califice fără să piardă set.
  • A început cu un duel în fașa mexicancei Contreras Gomez. A continuat cu un meci împotriva Carolinei Garcia (4 WTA) pe care a învins-o cu 6-2, 6-3.
  • În turul anterior a avut nevoie de mai mult timp pentru a-și trece în cont un succes împotriva Karolinei Muchova (55 WTA). 7-5, 6-1 a fost scorul unei partide care a durat aproximativ o oră și jumătate

Marketa Vondroussova

  • Pe locul 103 în lume, Marketa Vondroussova a trecut și ea fără probleme de cele trei dueluri pe care deja le-a disputat la Miami Open.
  • Jucătoarea a replicat excelent încă de la meciul cu nemțoaica Tatjana Maria pe care a învins-o cu  6-4, 6-1. O victorie relativ asemănătoare a obținut și cu Veronika Kudermetova (11  WTA), 6-4, 6-2.
  • În turul anterior a întâlnit o jucătoare tot din Republica Cehă. 6-1, 6-2 a fost scorul acelei partide care s-a decis în doar 53 de minute.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul mondial!

Plasează pariul