Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sorana Cîrstea vs Madison Keys ponturi și pronosticuri 12.03.2023

De la ora 06:00, ora României, Sorana Cîrstea și americanca Madison Keys se vor duela în cadrul celui de-al doilea tur al turneului Indian Wells. Învingătoarea va avea meci în turul următor cu cea care se impune în jocul dintre Bernarda Pera și Liudmila Samsonova.
Sorana Cîrstea vs Madison Keys
March 12,2023
06:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sorana Cîrstea vs Madison Keys

Deși nu a luat deja contactul cu suprafața aceasta, Keys știe bine cum se pune problema la Indian Wells. Totuși, jucătoarea din SUA nu are deloc un meci ușor contra Soranei, care vine după o victorie categorică și este plină de încredere. Vă recomand peste 19.5 game-uri, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Sorana Cîrstea – Madison Keys

victorie Caroline Garcia scor 2-0 - Cota 1.51⭐
Pariază acum

Sorana Cîrstea

  • Trecută de 30 de ani, Sorana Cîrstea a impresionat în primul joc de la Indian Wells, acolo unde a evoluat în compania lui Kimberly Birrell, o jucătoare de origine australiană
  • Meciul de decurs într-o singură direcție încă de la primul game, atunci când Sorana l-a câștigat fără să piardă punct. Lucrurile au continuat la fel, iar după 81 de minute a câștigat cu scorul de 6-3, 6-2.
  • În ceea ce privește duelurile cu americanca Madison Keys, Sorana conduce cu scorul de 1-0 la general. A reușit în 2019 să câștige cu 2-1 pe zgura de la Madrid.

Madison Keys

  • Americanca vine în țara natală după ce în turneul anterior a fost angrenată pe tărâm asiatic, respectiv la WTA Dubai. Jocul său a fost unul decent, drept pentru care s-a oprit abia în sferturile de finală.
  • Mai mult decât atât, Keys a fost învinsă atunci de către Cori Gauff, o altă sportivă ce reprezintă Statele Unite ale Americii, cu scorul de 6-2, 7-5.
  • Dat fiind faptul că se află pe locul 20 în lume, conform politicii organizatorilor Indian Wells, Keys a intrat direct în turul al doilea.

Pariază la Superbet pe meciul dintre Sorana și Keys!

Plasează pariul