Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sorana Cîrstea vs Lauren Davis ponturi și pronosticuri 25.04.2023

Nu înaintea orei 12:30, ora României, Sorana Cîrstea și Lauren Davis au meci direct în primul tur de la turneul din capitala Spaniei. Învingătoarea va juca cu Aryna Sabalenka (2 WTA).
Sorana Cîrstea vs Lauren Davis
April 25,2023
12:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sorana Cîrstea vs Lauren Davis

În ultimul timp Sorana a fost în formă și a reușit să lase o impresie bună, iar faptul că joacă pe zgură în fața unei sportive care nu preferă deloc această suprafață îi poate aduce o nouă victorie interesantă. Victorie Sorana Cîrstea -4.5 game-uri, cotă 1.82 la Superbet.

Ponturi Sorana Cîrstea – Lauren Davis

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Sorana Cîrstea

  • Cel mai recent meci pe care Sorana l-a jucat în circuit a avut loc în urmă cu aproape o lună de zile și a fost acel meci pierdut cu 5-7, 4-6 în fața Kvitovei. Cele două s-au întâlnit în semifinalele turneului de la Miami.
  • Nici pe zgură nu a jucat de o bună bucată de vreme. În cel mai recent meci disputat pe această suprafață a pierdut în două seturi cu elvețianca Simona Waltert. A fost 3-6, 3-6 în turneul Challenger de la București disputat în septembrie 2022.
  • Partea mai puțin bună este că în ultimele șapte dueluri disputate deja de către Sorana în circuitul profesionist în meciurile de zgură a pierdut de șase ori.

Lauren Davis

  • Un singur meci a jucat americanca în decursul ultimelor două luni, iar atunci a fost învinsă de locul 139, Katherine Sebov cu scorul de 6-4, 1-6, 2-6.
  • Pe locul 56 în lume, americanca care urmează ca anul acesta să împlinească 30 de ani a reușit să câștige pe zgură din optimile turneului de la Parma.
  • Fără victorie pe zgură din 28 septembrie 2022, Davis pleacă acum cu a doua șansă în fața Soranei pe care a mai învins-o în 2013, în singurul lor meci direct.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Madrid!

Plasează pariul