Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sorana Cîrstea vs Caroline Garcia ponturi și pronosticuri 15.03.2023

Nu înaintea orei 03:00, ora României, Sorana Cîrstea și Caroline Garcia urmează să se dueleze în optimile Indian Wells. Învingătoarea s-ar putea duela cu Iga Swiatek sau Emma Răducanu.
Sorana Cîrstea vs Caroline Garcia
March 15,2023
03:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sorana Cîrstea vs Caroline Garcia

Cota primită de Sorana pot spune că este puțin mincinoasă dacă analizăm jocul pe care aceasta l-a făcut.  Totuși, Garcia a pierdut set în cele două meciuri jucate anterior și jocul său nu a fost deloc cel mai sigur. Recomandarea mea este Sorana Cîrstea +4.5 game-uri, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Sorana Cîrstea – Caroline Garcia

victorie Franța - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Sorana Cîrstea

  • În meciul Bernarda Pera – Sorana Cîrstea am ales să merg pe mâna jucătoarei din România pentru că a fost mai sigură pe ea. Nu m-am înșelat, iar aceasta a defilat practic.
  • De o oră și nouă minute a avut nevoie Sorana pentru a trece de sportiva americană aflată pe locul 43 în lume. 6-3, 6-1 a fost scorul unei partidei în care o singură dată și-a pierdut serviciul.
  • Are experiență și în meciurile cu Garcia, cea pe care a întâlnit-o deja de două ori. Deși a pierdut de fiecare dată, victoria franțuzoaicei a venit în actul decisiv. În 2017 (WTA Toronto) și 2019 (WTA Madrid) s-au duelat.

Caroline Garcia

  • Leylah Fernandez (Canada) a fost la un pas de a face surpriza și să treacă de locul 5 în lume și capul de serie numărul 5 de la Indian Wells.
  • Jucătoarea aflată pe locul 49 a furat un set, dar a fost un set câștigat pe fondul relaxării Carolinei. Astfel, 6-1, 6-7 (5), 6-1 a fost scorul unui meci care a durat două ore și un sfert.
  • Statutul său de jucătoare de top 10 i-a oferit posibilitatea de a pătrunde pe tabloul principal direct din turul al doilea. A avut probleme și acolo, , a jucat tot set decisiv contra Dalmei Galfi (80 WTA).

Pariază la Superbet pe meciurile de la WTA Indian Wells

Plasează pariul