Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sorana Cîrstea vs Beatriz Haddad Maia ponturi și pronosticuri 20.02.2023

Luni, nu înaintea orei 10:00, Sorana Cîrstea și Beatriz Haddad Maia se duelează în primul tur al WTA Dubai. Muchova sau Bernarda Pera va fi adversarul celei care câștigă jocul acesta.
Sorana Cîrstea vs Beatriz Haddad Maia
February 20,2023
10:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sorana Cîrstea vs Beatriz Haddad Maia

Sorana este o jucătoarea capabilă să joace un tenis foarte bun în fața oricărei jucătoare și deși trece printr-o pasă proastă, nu joacă împotriva unei adversare deloc de speriat. Vă recomand peste 19.5 game-uri, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Sorana Cîrstea – Beatriz Haddad Maia

Sub 2.5 goluri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Sorana Cîrstea

  • Ceva se întâmplă cu Sorana Cîrstea, jucătoare care în ultimele patru dueluri a fost învinsă de fiecare dată. Cel mai recent dintre meciuri s-a jucat la Doha.
  • Spre deosebire de WTA Dubai, unde a intrat direct pe tabloul principal, Sorana Cîrstea s-a chinuit ceva la Doha, deoarece a fost angrenată în calificări. A eșuat să treacă de Teichmann (28 WTA) și a fost învinsă cu 6-4, 6-3.
  • De asemenea, a pierdut set în fiecare din ultimele șapte dueluri. Un singur joc din acest sezon s-a încheiat cu Sorana învingătoare în minimum de seturi.

Beatriz Haddad Maia

  • În vârstă de 26 de ani, brazilianca Beatriz Haddad Maia este locul 12 în ierarhia WTA și câștigat cel mai recent duel direct contra Soranei. Meciul s-a jucat în 9 ianuarie 2023 și a fost încheiat cu scorul de 7-6 (5), 6-1.
  • În privința turneului de la Dubai vorbim despre capul de serie numărul 11, deși nici ea nu vine după un meci tocmai bun. Pe de altă parte a pierdut la locul 4 WTA.
  • Ultimele sale patru dueluri s-au încheiat în minimum de seturi. Au fost împărțite victoriile cu înfrângerile.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la WTA Dubai!

Plasează pariul