Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sonego vs Auger-Aliassime ponturi pariuri și pronosticuri 01.03.2023

În cadrul optimilor de finală ale turneului de la Dubai se va juca partida dintre Lorenzo Sonego și Felix Auger-Aliassime, aceasta fiind programată să se joace miercuri, în data de 1 martie, nu înainte de ora 14:00.
Sonego vs Auger-Aliassime
March 01,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sonego vs Auger-Aliassime

Dacă punem în balanță performanțele celor doi jucători, este clar Felix Auger-Aliassime este mai bun, iar în această înfruntare nu este exclus obțină victoria. Lorenzo Sonego este însă capabil îi pună mari probleme, așa ne așteptam aibă un cuvânt de spus în această confruntare. Canadianul a câștigat în minimum de seturi cele doua înfruntări directe, ultima dată chiar în urmă cu două săptămâni, la Rotterdam, însă ne așteptam ca de data aceasta lucrurile stea altfel, acesta fiind obosit după duelul de trei ore cu Cressy. Așadar, mizăm pe variantapeste 20,5 game-uri„, într-o cotă de 1,44 oferită de Betano.

Ponturi Sonego – Auger-Aliassime

0-2 Cîrstea - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Sonego

  • Nu este un jucător rău, însă acesta este mult sub nivelul adversarului său, din mai multe puncte de vedere, agențiile de pariuri având toate motivele îl dea ca outsiedr în această confruntare.
  • Italianul nu are performanțe rele în carieră, însă nu se pot compara cu ale adversarului său. Acesta a cucerit doar trei titluri în carieră, triumfând doar în turnee de 250 de puncte, ultima dată la Moselle, în Franța, în octombrie 2022.
  • Înainte de a-și începe aventura în Emiratele Arabe Unite, Lorenzo Sonego lega trei înfrângeri consecutive, pierzând la Montpellier cu Sinner, la Rotterdam cu Auger-Aliassime și la Doha cu Murray. În Dubai, acesta a început cu dreptul, în primul joc învingându-l pe elvețianul Huesler în minimum de seturi, în mai puțin de o oră și jumătate.

Auger-Aliassime

  • Este un jucător promițător, care are calitățile necesare pentru a obține performanțe notabile în carieră, acesta remarcându-se în special prin seriozitate, fiind un jucător dedicat, care, spre deosebire de mulți din generația sa, nu a avut nicio escapadă extra-sportivă.
  • Canadianul a adunat deja 10 milioane de dolari din premii, având ce-i drept performanțe importante. Are patru titluri în palmares, iar de asemenea, se poate lăuda și cu realizări notabile în turneele de mare șlem, jucând sferturi la Australian Open și Wimbledon, dar și semifinale la US Open.
  • Felix Auger-Aliassime a făcut sferturi la Rotterdam și semifinale la Doha, de fiecare data pierzând cu Daniil Medvedev în minimum de seturi. În Dubai, acesta a avut parte de un început extrem de complicat, chinuindu-se serios cu americanul Maxime Cressy, câștigând cu 2-1, după trei ore de joc.

Pariază pe Cota 1.44 la Betano!

Plasează pariul