Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sofia Kenin vs Victoria Azarenka ponturi și pronosticuri 16.01.2023

Luni dimineață, nu înainte de ora 05:30, Sofia Kenin (SUA) și Victoria Azarenka (Belarus) vor sta față în față în primul tur al Australian Open. Învingătoarea va juca cu cea care se impune în duelul Jeanjean vs Podoroska.
Sofia Kenin vs Victoria Azarenka
January 16,2023
05:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sofia Kenin vs Victoria Azarenka

Avem o favorită și chiar dacă ambele sunt câștigătoare de Grand Slam, kenin nu este chiar la nivelul Victoriei. În condițiile acestea vă recomand victorie Azarenka, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Sofia Kenin – Victoria Azarenka

victorie Azarenka - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Sofia Kenin

  • Ar fi putut să ajungă foarte sus, dar probleme din viața personală au tras-o mult în jos, iar Sofia Anna Kenin este doar locul 280 în lume.
  • Cu peste opt milioane de dolari din premiile acumulate până la vârsta de 24 de ani, americanca a reușit ca în 2020 să câștige Australian Open.
  • Sezonul pentru ea a început pe 4 ianuarie, iar într-un interval scurt a jucat șase partide. Patru dintre ele le-a câștigat și alte două au fost pierdute. Printre cele pierdute se numără și acel meci cu Cocciaretto (67 WTA), 5-7, 6-4, 1-6, în urma căruia a fost eliminată în semifinalele turneului de la Hobart.

Victoria Azarenka

  • Victoria este mamă, aspect care o face să nu mai pună tenisul pe primul loc, dar cu toate acestea este în căutarea celui de-al 22-lea titlu.
  • Aflată pe locul 1 în urmă cu 11 ani, Azarenka reușește ca la 33 de ani să fie pe locul 25 în lume și acum să plece cu prima șansă la calificarea în turul al doilea.
  • Are ce îi trebuie să se califice, dat fiind faptul că este dublă câștigătoare de Australian Open. Este singurul Grand Slam pe care l-a câștigat și lucrul acesta a avut loc în anii 2012 și 2013.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Australian Open!

Plasează pariul