Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sofia Kenin vs Cori Gauff ponturi și pronosticuri 03.07.2023

De la ora 18:30, luni, Sofia Kenin și Cori Gauff luptă în turul I de la Wimbledon 2023. Meciul se va disputa pe terenul numărul 1, iar învingătoarea va juca împotriva celei care se impune în duelul Storm Hunter - Xinyu Wang.
Sofia Kenin vs Cori Gauff
July 03,2023
18:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sofia Kenin vs Cori Gauff

Cele două sportive nu sunt chiar la prima lor înfruntare directă, chiar dacă modul de intrare pe tabloul principal diferă. Și-au împărțit victoriile și Sofia pare că și-a revenit puțin după problemele suferite, iar probleme îi poate pune tinerei sale compatrioate. Peste 18.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Sofia Kenin – Cori Gauff

Sub 2,5 goluri - Cota 2.40⭐
Pariază acum

Sofia Kenin

  • Accederea Sofiei Kenin pe tabloul principal s-a făcut după ce a trecut de febra calificărilor. S-a dovedit o jucătoare hotărâtă și în consecință rezultatele nu au întârziat să apară.
  • Fără set pierdut în cele trei dueluri din calificări, americanca le-a trimis acasă pe Falconi, Uchijima și pe Tamara Townsend.
  • Fost număr 4 mondial în primăvara anului 2020, Sofia Kenin a suferit enorm după accidentarea de anul trecut în care a fost scoasă în afara tenisului o bună bucată de vreme.

Cori Gauff

  • Aflată pe locul 7 WTA, Cori Gauff a reușit ca la Wimbledon să atingă turul al patrulea. Nu s-a întâmplat o singură dată, ci în două rânduri.
  • De această dată este favorită și pe bună dreptate. Trece printr-o perioadă bună, tocmai a reușit să joace semifinală la Eastbourne, învinsă de Keys, cea care avea să ridice trofeul.
  • Toate jocurile disputate de Cori Gauff pe iarbă în acest sezon s-au încheiat în minimum de seturi. Trei din ultimele sale patru dueluri s-au disputat în fața altor jucătoare din america.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul mare! Inspiră-te din recomandările noastre!

Plasează pariul