Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sloane Stephens vs Yulia Putintseva ponturi și pronosticuri 02.06.2023

Nu înaintea orei 12:00, americanca Sloane Stephens și kazaha Yulia Putintseva vor fi rivale în șaisprezecimile Roland Garros. Cine câștigă evenimentul o va înfrunta pe învingătoarea meciului Kahimova - Sabalenka.
Sloane Stephens vs Yulia Putintseva
June 02,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sloane Stephens vs Yulia Putintseva

Fostă finalistă a competiției, Sloane a mers impecabil și până acum ceea ce i oferă speranță să rămână pe aceeași linie. Victorie Sloane Stephens este recomandarea mea, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Sloane Stephens – Yulia Putintseva

Victorie Sloane Stephens - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Sloane Stephens

  • Anul acesta a schimbat prefixul, dar în cei 14 ani la nivel profesionist are la activ un Grand Slam câștigat, în 2017, US Open, dar și o finală la French Open, în 2018.
  • Americanca a început ca din tun în acest turneu, acolo unde nu a dat înapoi în fața cu sportivele Karolina Pliskova și rusoaica Gracheva..
  • În primul tur a trecut cu 6-, 6-4 de locul 16, iar de locul 41 a dispus cu scorul de 6-2, 6-1. Au fost dueluri foarte ușoare, iar în aceste meciuri o singură dată și-a pierdut serviciul.

Yulia Putintseva

  • De când a făcut trecerea la profesioniști a reprezentat prima oară Rusia, iar acum joacă sub steagul Kazakhstanului.
  • Are rezultate bune și la Grand Slam, îndeosebi la French Open unde în 2016 și 2018 a reușit să se califice în sferturile de finală.
  • Turul inaugural a pus-o în fața unui duel spectaculos în care a trecut cu 7-5, 7-6 de Zanevska. Un nou meci greu a urmat și în turul anterior unde a dispus cu 6-3, 4-6, 6-2 de locul 19, ocupat de chinezoaica Zheng.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis! Ai bonus 500 lei dacă deschizi acum cont!

Plasează pariul