Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sloane Stephens vs Rebecca Peterson ponturi și pronosticuri 05.07.2023

Nu înaintea orei 13:00, ora României, Sloane Stephens și Rebecca Peterson se vor duela în cadrul turului I de la Wimbledon. Învingătoarea va evolua în compania celei care se impune în meciul Zhang – Vekic.
Sloane Stephens vs Rebecca Peterson
July 05,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sloane Stephens vs Rebecca Peterson

Sloane este o jucătoare cu experiență și care nu se prezintă deloc rău în ceea ce privește asemenea dueluri de la cele mai prestigioase competiții de tenis din circuit. Are șansa acum să se dueleze cu o sportivă mult mai modestă decât ea și recomandarea mea este victorie Sloane Stephens, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Sloane Stephens – Rebecca Peterson

victorie Slovenia -2,5 goluri - Cota 1.63⭐
Pariază acum

Sloane Stephens

  • Deși se află abia pe locul 39 în lume, Sloane a reușit să fie printre cele mai bune jucătoare în momentul ei de glorie, deci este exclusă lipsa calității din jocul ei.
  • Acum revine pe iarbă după mai bine de o lună de la ultimul duel oficial care s-a disputat la French Open și a fost eșecul în două seturi cu Aryna Sabalenka.
  • Pe de altă parte, în ultimele trei sale trei dueluri pe iarbă a pierdut, doar că nu a întâlnit jucătoare care să prefere mai mult alte suprafețe, ci sportive care pot juca la același nivel pe toate suprafețele sau cărora le place mai mult să joace pe iarbă.

Rebecca Peterson

  • Are doar un singur duel jucat în 2023, iar acela a fost eșecul cu americanca Krueger. Cele două s-au întâlnit la S-Hertogenbosch și scorul a fost 1-6, 2-6.
  • În ultimele șase dueluri disputate pe această suprafață a pierdut pe bandă rulantă și a obținut două seturi. În sezonul trecut a părăsit Wimbledon după primul duel.
  • De altfel, a devenit o regulă să părăsească Londra după primul duel. Este ceea ce se întâmplă în de trei ani încoace.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis! Inspiră-te din recomandările noastre de la categoria „ponturi tenis”.

Plasează pariul