Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Simona Halep vs Tamara Zidansek ponturi si pronosticuri 22.06.2022

Miercuri, de la ora 19:00, Simona Halep si Tamara Zidansek se intalnesc in optimile de finala ale WTA Bad Homburg. Meciul este in direct pe Digi Sport 4.
Simona Halep vs Tamara Zidansek
June 22,2022
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Simona Halep vs Tamara Zidansek

Poate ca ambele au avut nevoie de set decisiv in turul inaugural, insa Simona este la un cu totul alt nivel si a intalnit o jucatoare cu rezultate notabile pe aceasta suprafata. Recomandarea mea este victorie Simona Halep la handicap -5.5 game-uri, cota 1.57 la Superbet.

Ponturi Simona Halep – Tamara Zidansek

Victorie Irina Bara - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Simona Halep

  • Este locul 19 in lume si acum joaca pentru a doua oara la Bad Homburg, acolo unde in prima faza a t avut nevoie de set decisiv pentru a se califica.
  • Siniakova a stat de partea cealalta a fileului in meciul din runda inaugurala, insa experienta si-a spus cuvantul si Simona s-a impus cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4.
  • Este pentru prima oara cand Simona Halep o va infrunta pe Tamara ZIdansek in cadrul paticiparilor lor la turneele WTA.

Tamara Zidansek

  • Cotata cu a doua sansa la victorie in meciul cu Simona Halep, Tamara se afla abia pe locul 58 ion lume si nu vine intocmai dupa rezultate notabile.
  • Nu doar ca a castigat in primul tur de la Bad Homburg, dar a fost a cincea patida consecutiva in care pierde set indiferent de ceea ce se intampla.
  • Locul 214 in lume a stat de partea cealalta a fileului, iar Tamara s-a vazut repede condusa cu 6-2. Intr-un final, meciul Hatouka – Zidansek s-a incheiat 2-6, 6-1, 6-4.

pariaza pe tenis la SUperbet!

Plasează pariul