Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Simona Halep vs Nastasja Mariana Schunk ponturi si pronosticuri 24.05.2022

Nu inainte de ora 12:00, Simona Halep si nemtoaica Nastasja Mariana Schunk se vor duela in chiar turul I de la French Open.
Simona Halep vs Nastasja Mariana Schunk
May 24,2022
12:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Simona Halep vs Nastasja Mariana Schunk

Revine tenisul de inalta performanta pe zgura, o suprafata care ii place Simonei si unde astept sa defileze macar in acest prim tur. Drept urmare, va recomand sub 18.5 game-uri, cota 1.48 la Superbet.

Ponturi Simona Halep – Nastasja Mariana Schunk

Victorie Irina Begu scor 2-0 - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Simona Halep

  • De doua ori castigatoarea de Grand Slam, prima oara s-a bucurat de triumful la French Open, acolo unde in 2018 a ridicat trofeul deasupra capului.
  • In cel mai recent duel a jucat contra americancei Danielle Rose Collins, intr-un duel care s-a decis in doar doua seturi, la Roma, unde Simona a fost invinsa.
  • Mai mult decat atat, acum revine la French Open din postura de favorita in acest prim duel al carierei contra sportivei din Germania.

Nastasja Mariana Schunk

  • Dat fiind faptul ca este locul 165 in lume, Nastasja a jucat in calificarile WTA French Open, acolo unde nu s-a prezentat deloc sigura pe ea.
  • E drept, a castigat cel putin un set in toate trei dueluri, dar intrarea ei pe tabloul principal a fost norocoasa, deoarece a fost invinsa in finala calificarilor.
  • Drept urmare, Nastasja Mariana Schunk a avut de tras cu americanca Baptiste, locul 123 WTA in fata careia a pierdut cu 5-7, 6-4, 2-6.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul