Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Shuai Zhang vs Patricia Țig ponturi și pronosticuri 17.01.2023

Marți dimineață, de la ora 06:00, Shuai Zhang (China) și Patricia Țig (România), au meci direct în turul inaugural al Australian Open. Cine câștigă va juca cu învingătoarea meciului Martic – Golubic.
Shuai Zhang vs Patricia Țig
January 17,2023
06:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Shuai Zhang vs Patricia Țig

Chinezoaica nu pare încă să fie conectată la adevarata miză a jocului sau cel puțin asta a reieșit din rezultatele anterioare și în acest context nu m-ar surprinde ca și în eventualitatea unui succes să fie nevoită să se chinuie. Vă recomand peste 17.5 game-uri cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Shuai Zhang – Patricia Țig

Victorie Villarreal - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Shuai Zhang

  • La cei 33 de ani ai săi are suficientă experiență cât să spere la cel puțin accederea în turul al doilea al acestui Grand Slam.
  • Shuai Zhang a reușit ca în 2016 să ajungă în sferturile de finală ale competiției de la Antipozi, acolo unde acum intră în scenă din poziția celei de-a 22-a clasate.
  • Pentru ea sezonul nu a început cum și-a dorit și asta după ce a pierdut ambele jocuri ale acestui an. Printre cele care au învins-o se regăsește și românca Ana Bogdan (7-6, 6-4) în calificări, la Adelaide 2.

Patricia Țig

  • Născută la Caransebeș, Patricia Țig a reușit să depășească milionul de dolari din premiile obținute în decursul celor 13 ani de când joacă la profesioniști.
  • Va fi pentru a treia oară consecutiv când intră pe tabloul principal al Australian Open, ceea ce reprezintă cel mai bun nivel atins la Melbourne. S-a mai întâmplat și în 2017, cât și în 2021.
  • Singurul joc pe care l-a disputat în acest an nu îi dă prea mari speranțe. A pierdut în două seturi scurte, 3-6, 1-6, cu italianca Jessica Paolini.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Australian Open!

Plasează pariul