Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Shelby Rogers vs Bianca Andreescu ponturi si pronosticuri 02.08.2022

Marti, nu inainte de ora 23:00, Shelby Rogers si Bianca Andreescu se intalnesc in saisprezecimile WTA San Jose (Statele Unite ale Americii).
Shelby Rogers vs Bianca Andreescu
August 02,2022
23:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Shelby Rogers vs Bianca Andreescu

Avand in vedere ca sunt ambele scolite in America de Nord si obisnuite cu jocul pe aceasta suprafata, voi miza pe un meci disputat. Drept urmare, recomandarea mea este peste 20.5 game-uri, cota 1.85 la Superbet.

Prediciti Shelby Rogers – Bianca Andreescu

peste 19.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Shelby Rogers

  • Americanca vine la San Jose din postura de ocupanta a locului 45 in lume si dupa cum s-a prezentat in ultimele meciuri s-ar putea sa mai cada in clasamentul general.
  • Shelby Rogers vine si ea dupa sezonul de iarba, acolo unde a suferit patru infrangeri in ultimele cinci asemenea jocuri. Cel mai recent esec a fost cel contra Petrei Martic, 2-6, 6-7, din turul I de la Wimbledon.
  • Totodata, acum pleaca cu a doua sansa. Shelby a mai jucat o singura data contra Biancai, in 2021 si a fost invinsa in doar doua seturi.

Bianca Andreescu

  • Dornica de a repeta performanta de la Chicago cand trecea in doar doua seturi de Shelby Rogers, Bianca Andreescu trebuie sa-si respecte statutul de favorita.
  • Se afla pe locul 54 in lume si vine dupa un sezon de iarba unde nu a stralucit. Era oarecum de asteptat, avand in vedere ca este mai mult familiarizata cu jocul pe suprafata dura.
  • Pe de alta parte, Andreescu va juca marti seara primul ei meci pe suprafata dura din 20222, asta pentru ca o buna bucata de vreme a stat accidentata.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul