Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Shapovalov vs Kovalik ponturi pariuri și pronosticuri 19.04.2023

Miercuri după-amiază, undeva în jurul orei 12:00, se va juca partida dintre Denis Shapovalov și Jozef Kovalik, aceasta contând pentru șaisprezecimile de finală ale turneului de la Barcelona.
Shapovalov vs Kovalik
April 19,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Shapovalov vs Kovalik

Denis Shapovalov este fără îndoială un jucător mai bun, care are performanțe mai mari decât adversarul său, astfel are și un plus de experiență. Ne așteptăm ca jucătorul canadian se impună în manieră categorică în această confruntare, de aceea vom miza pe un succes al său în minimum de seturi. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.62 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Shapovalov – Kovalik

2 pauză / 2 final - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Shapovalov

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind fără îndoială jucătorul mai bun, care are în palmares realizări mai mari și, implicit, un plus de experiență, în ciuda faptului este mult mai tânăr.
  • Canadianul are în palmares un singur titlu, venit în 2019, la Stockholm, în prima sa finală. De atunci, acesta a disputat alte cinci finale, pierzându-le însă pe toate, ultima dată în octombrie 2022, la Viena, când era învins de Daniil Medvedev.
  • Denis Shapovalov nu este neapărat un jucător de zgură, având în vedere faptul în turneele de Grand Slam, cele mai slabe realizări ale sale au venit la Roland Garros, acolo unde nu a depășit niciodată turul al doilea, însă, în schimb, a jucat sferturi la Australian Open și US Open și semifinale la Wimbledon.

Kovalik

  • Este un jucător care activează de mulți ani în circuitul ATP, însă care nu are performanțe importante în palmares, astfel nu este o surpriză faptul pornește ca outsider, agențiile de pariuri având toate motivele ia această decizie.
  • Jucătorul din Slovacia nu a câștigat niciun titlu în întreaga sa carieră, iar de asemenea, are realizări slabe și în turneele de Grand Slam, atingând de mai multe ori tabloul principal, însă niciodată nu a reușit depășească primul tur.
  • Kovalik a început la Barcelona încă din calificări, jucând cu Gengel și Martin Tiffon, impunandu-se cu 2-0, respectiv 2-1. A urmat apoi un succes în primul tur de pe tabloul principal, învingându-l pe Martinez cu 2-1.

Pariază pe Cota 1.62 la Betano!

Plasează pariul