Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Shapovalov vs Huesler ponturi si pronosticuri 30.08.2022

Marti, de la ora 23:00, in primul tur de la US Open, avem meciul Shapovalov - Huesler. Va avea canadianul probleme?
Shapovalov vs Huesler
August 30,2022
23:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Shapovalov vs Huesler

Va fi doar cea de-a doua experienta pentru Huesler la US Open, care anul trecut nu a reusit sa treaca de calificari. In ciuda perioadei nefaste pe care o traverseaza, Shapovalov este mare favorit in aceasta confruntare. Si da, jocul sau neglijent poate da oponentului sansa unui set, dar sa piarda doua sau chiar partida? Ce e drept, am vazut surprize mai mari in prima zi, insa e putin probabil sa se intample si acum. Pronosticul nostru este Shapovalov – 1,5 seturi, cota 1.57 la Betano.

Ponturi Shapovalov – Huesler

Spania + 7,5 HA, cota 1.57⭐
Pariază acum

Shapovalov

  • Shapovalov nu a realizat mare lucru in 2022. De fapt, canadianul a castigat un singur trofeu ATP pana in prezent, la Stockholm, in 2019. Se afla pe locul 21 in clasamentul baietilor, dar putem spune ca sunt in continuare asteptari mai mari de la jucatorul de 23 de ani.
  • Denis are un joc precipitat, iar asta s-a vazut in ultima perioada, cu 10 infrangeri in precedentele 13 partide. La Cincinnati a fost eliminat de Medvedev in „optimi”, scor 5-7, 5-7, insa a avut victorii la Dimitrov si Paul. Shapovalov are un sfert de finala la Melbourne in 2022, cat si o semifinala la Dubai.

Huesler

  • Huesler este un necunoscut pentru publicul larg, insa unul care a reusit sa acceada pana pe locul 85 participand la turnee micute. Ba chiar a reusit sa faca semifinale la Winston-Salem inainte de US Open, pierzand in penultimul act la Djere, scor 6-7, 6-7.
  • Elvetianul de 26 de ani are doua titluri in 2022, la doua competitii challenger in Mexic, Mexico City si Aguascalientes. Dintre cele trei turnee de Grand Slam de pana acum, a reusit sa se califice pe tabloul principal la Wimbledon, trecand prin calificari.

Pariaza pe o cota de 1.57 la Betano!

Plasează pariul