Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Shapovalov vs Harris ponturi pariuri și pronosticuri 19.06.2023

Confruntarea dintre Denis Shapovalov și Lloyd Harris este una din cadrul turneului de la Halle, aceasta contând pentru faza șaisprezecimilor de finală, fiind programată să se joace luni, în data de 19 iunie, nu înainte de ora 14:30.
Shapovalov vs Harris
June 19,2023
14:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Shapovalov vs Harris

Denis Shapovalov este fără îndoială un jucător mai valoros, dar și ceva mai experimentat. E drept, nu mai impresionează de ceva timp, însă ne așteptăm ca în această confruntare facă o figură frumoasă, urmând joace pe o suprafață care îl poate avantaja. Așadar, mergem cu încredere pe un succes al canadianului, într-o cotă de 1.40 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Shapovalov – Harris

Gazdele câștigă - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Shapovalov

  • Este un jucător foarte talentat, care are în palmares performanțe notabile, mult mai bune decât ale adversarului său. Așadar, agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca favorit clar în această confruntare.
  • Jucătorul canadian, aflat în prezent pe locul 29 în ierarhia ATP, are doar un singur titlu în palmares, triumfând la Stockholm în 2019. De atunci, acesta a disputat cinci finale, pierzându-le însă pe toate, iar aici includem și finala de la Paris, singura într-un turneu Masters.
  • Denis Shapovalov a început cu stângul în sezonul de iarba, având în vedere faptul a pierdut primul joc. Acesta a jucat la Stuttgart, unde a dat piept cu Marton Fucsovics, în fața căruia a pierdut cu 2-1, deși și-a adjudecat primul set.

Harris

  • Este un jucător modest, care nu se poate compara cu adversarul său, cel puțin din punct de vedere al performanțelor, așa nu este de mirare faptul pornește cu șansa a doua la casele de pariuri în această confruntare.
  • Sud-africanul a disputat două finale de-a lungul carierei, clacând însă în ambele, pierzând cu Rublev la Adelaide în 2020, dar și cu Aslan Karatsev la Dubai în 2021. În turneele de Grand Șlam, cea mai mare realizare a sa este calificarea în sferturile de finală de la US Open, în 2021.
  • La fel adversarul său, Lloyd Harris a clacat în primul meci disputat pe iarbă în acest an, fiind învins de Arthur Fils la S-Hertogenbosch, pierzând în minimum de seturi. A ajuns astfel la o serie de trei înfrângeri consecutive.

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul