Sasnovich - Buzarnescu. Primul meci de la revenire pentru Mihaela

Luni dimineata, in jur de ora 09:00, avem disputa Sasnovich - Buzarnescu, din primul tur de la Beijing. Sa vedem ce poate Miki la revenire.
buzarnescu

Sasnovich este o jucatoare din Belarus, in varsta de 24 de ani, clasata pe locul 32. N-are niciun titlu WTA in cariera, doar sase ITF-uri.

A urcat destul de mult in clasament in acest sezon, dupa ce in stagiunea precedenta era undeva in jurul pozitiei 100. Finala de la Brisbane si semifinala de la Moscova sunt rezultatele cele mai bune din 2018. Dar Aliaksandra a fost prezenta la multe turnee, inregistrand macar 1-2 victorii. Au contat, intr-un final, destul de mult. La ultima competitie, la Wuhan (CHI), a fost scoasa de Puig (PUR) in turul doi.

Buzarnescu se afla pe pozitia a 23-a, dar accidentarea de la Rogers Cup i-a dat putin planurile peste cap. Mihaela a vrut sa revina la US Open, dar si-a dat seama la timp ca e prea devreme.

Pana la turneul din Canada, Miki bifase doua finale, la Hobart si Praga, trei semifinale, la Strasbourg, Birmingham si Bucuresti, dar isi trecuse in palmares si primul titlu WTA, la San Jose. A fost mereu hotarata, incredibila in miscarea pe teren.

Ramane de vazut cat de bine va sta Mihaela din punct de vedere fizic. Este refacuta, insa efortul din timpul antrenamentelor nu se compara cu cel sustinut in cadrul unui meci. In mod normal, n-as fi avut niciodata emotii cum ca romanca nu se poate impune, insa nu stiu cum va intra in meci. Mai ales ca Sasnovich s-a impus in singura disputa directa, in 2015, la US Open, scor 6-4, 6-2. Sigur, nu vorbeam de Buzarnescu din ziua de azi. Dar voi alege mai degraba sa mizez pe un over in aceasta disputa, tocmai pentru ca Mihaela ar trebui sa aiba un meci greu la revenire.

Pont pariuri DC United - FC Toronto