Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sara Sorribes Tormo vs Beatriz Haddad Maia ponturi și pronosticuri 05.06.2023

Luni, nu înaintea orei 12:00, ora României, Sara Sorribes Tormo și Beatriz Haddad Maia au meci în optimile Roland Garros. Partida are loc pe Court Suzanne-Lenglen și cine câștigă va evolua în compania Bernardei Pera sau a lui Ons Jabeur.
Sara Sorribes Tormo vs Beatriz Haddad Maia
June 05,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sara Sorribes Tormo vs Beatriz Haddad Maia

Jocul celor două sportive de până acum a fost chiar unul peste așteptări și nu cred că realistic vorbind există o favorită. Din contră, mă aștept să văd un meci frumos, cu peste 19.5 game-uri, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Sara Sorribes Tormo – Beatriz Haddad Maia

Peste 3,5 seturi - Cota 1.56⭐
Pariază acum

Sara Sorribes Tormo

  • Până la vârsta de 26 de ani o singură dată a ajuns în optimile Roland Garros, respectiv la ediția din 2023.
  • Iberica Sara Sorribes Tormo se află pe locul 132 în lume, dar cu toate acestea a ajuns în această fază fără să piardă set și cu foarte mare noroc.
  • În faza șaisprezecimilor trebuia să joace cu Elena Rybakina, însă locul 4 în lume nu s-a prezentat din motive medicale.

Beatriz Haddad Maia

  • Accesul jucătoarei din Brazilia în optimile ediției 2023 a Roland Garros este de departe cea mai bună reprezentație din cadrul unui Grand Slam
  • În primele două meciuri a juca cu sportive accesibile și astfel s-a calificat în detrimentul Tatjanei Maria și a rusoaicei Shnaider.
  • Ekaterina Alexandrova a stat în fața ei în turul anterior. Evoluția n fața locului 23 în lume a fost bună și a avut puterea să revină de la 0-1 la seturi. 5-7, 6-4, 7-5 a fost scorul acelui duel care s-a întins pe aproape trei ore.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Roland Garros!

Plasează pariul