Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sara Errani vs Irina Begu ponturi și pronosticuri 31.05.2023

Nu înaintea orei 12:00, ora României, Sara Errani și Irina Begu vor fi rivale în cadrul turului II de la French Open. Dacă sportiva din România va confirma statutul de favorită, în turul următor se va duela cu învingătoarea meciului Muchova - Podoroska.
Sara Errani vs Irina Begu
May 31,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sara Errani vs Irina Begu

De-a lungul timpului cele două s-au tot duelat, iar scorul este 3-2 la general pentru Errani. Situația s-a schimbat în ultimii ani și totul în favoarea locului 27 în lume și nu cred că românca o să stea mult în teren. Vă recomand victorie Irina Begu scor 2-0, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Sara Errani – Irina Begu

Peste 3,5 goluri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Sara Errani

  • Italianca a plecat cu a doua șansă în turul anterior, dar cu toate acestea a eliminat-o pe Jil Teichmann (77 WTA). 3-6, 6-4, 6-2 a fost scorul acelui duel.
  • Sara Errani va pleca cu a doua șansă și de această dată, dar încearcă să evite al treilea eșec consecutiv în disputele directe cu Irina Begu.
  • Este o sportivă foarte aproape de retragere. Din 2002 joacă la profesioniști, iar în 2012 a jucat finala la French Open. Este cel mai bun rezultat din carieră, dar era într-o perioadă când se găsea în top 10 WTA, nu pe locul 73 așa cum se întâmplă acum.

Irina Begu

  • Favorită numărul 27 la câștigarea turneului, Irina Begu a confirmat statutul acesta în turul inaugural în care s-a duelat cu locul 104 în lume.
  • Anna Bondar a ținut-o ceva în teren pe Begu, iar victoria româncei cu scorul de 6-4, 6-2 a venit abia după o oră și 40 de minute.
  • În precedentele două dueluri, Irina a învins-o în minimum de seturi pe Sara Errani și ambele partide s-au jucat pe zgură.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Roland Garros!

Plasează pariul