Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rybakina vs Kalinina ponturi pariuri și pronosticuri 20.05.2023

Sâmbătă, în data de 20 mai, nu mai devreme de ora 20:00, se va juca finala turneului feminin de la Roma, în care protagoniste vor fi Elena Rybakina și Anhelina Kalinina, într-o partidă în care ne așteptăm ca jucătoarea din Kazakhstan să își confirme statutul de favorită certă.
Rybakina vs Kalinina
May 20,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rybakina vs Kalinina

Dacă ne raportăm la valoarea celor două jucătoare, la performanțele și, implicit, la experiența lor, este clar Rybakina este net superioară. Aceasta arată foarte bine în acest an, fiind la a patra finală în 2023, după cele de la Australian Open, Indian Wells și Miami Open. Ținând cont de forma foarte bună pe care o traversează, ne așteptăm se impună în manieră clară, așa mizăm pe un succes al acesteia în minimum de seturi, la o cotă de 1.85 oferită de Betano.

Ponturi Rybakina – Kalinina

0-3 Tsitsipas - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Rybakina

  • Este fără îndoială una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii, care se descurcă de minune în acest an. Este peste nivelul adversarei sale din multe puncte de vedere, așa agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca favorită în această confruntare.
  • Jucătoarea din Kazakhstan, ocupanta locului al șaselea în ierarhia WTA, are patru titluri în palmares, cel mai important venind anul trecut, pe iarba de la Wimbledon. Are de asemenea și un titlu Masters în vitrina personală, anul acesta triumfând la Indian Wells.
  • La Roma, Elena Rybakina nu a pierdut decât un singur set, în duelul din sferturi cu Iga Swiatek, în care jucătoarea poloneză s-a retras la 1-1. În ultimul joc, cel din semifinale, aceasta s-a impus în disputa cu Jelena Ostapenko, învingând-o în minimum de seturi, într-un meci în care a cedat doar șase game-uri.

Kalinina

  • Deși este o jucătoare mai în vârstă, nu se poate compara cu adversara sa din punct de vedere al realizărilor, aceasta fiind la cea mai mare performanță din întreaga sa carieră, jucând cea mai mare finală de până acum.
  • Ucraineanca nu are decât un singur titlu în palmares, însă într-un turneu Challenger. Nici în turneele de Grand Slam nu are realizări notabile, având în vedere faptul nu a depășit turul al doilea decât o singură dată, la Australian Open, la începutul acestui an.
  • Anhelina Kalinina a început la Roma cu două victorii în minimum de seturi, învingându-le pe Blinkova și Kenin. Au urmat apoi trei victorii în set decisiv, jucând pe rând cu Madison Keys, Beatriz Haddad Maia și Viktoria Kudermetova.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Rybakina

Pariază pe Cota 1.85 la Betano!

Plasează pariul