Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ruusuvuori vs Sinner ponturi pariuri și pronosticuri 16.06.2023

Duelul dintre Emil Ruusuvuori și Jannik Sinner este unul programat să se joace vineri, în data de 16 iunie, nu mai devreme de ora 12:00, acesta contând pentru faza sferturilor de finală din cadrul turneului de la S-Hertoghenbosch.
Ruusuvuori vs Sinner
June 16,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ruusuvuori vs Sinner

Diferența dintre cei doi jucători este categorică, Sinner fiind fără îndoială un jucător mai bun, cu performanțe mai mari în carieră, așa avem pretenții mari de la acesta. A câștigat ultimele cinci dueluri cu Ruusuvuori, în patru dintre acestea impunându-se în minimum de seturi, așa avem toate motivele credem va obține un nou succes clar. Așadar, pariem în consecință, într-o cotă de 1.70 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Ruusuvuori – Sinner

Ambele marchează - Cota 1.87⭐
Pariază acum

Ruusuvuori

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, cum era și normal de altfel, urmând totuși înfrunte un adversar mai puternic, ce are de asemenea și un palmares mult mai bogat în spate.
  • Finlandezul nu a cucerit niciun titlu în carieră, jucând o singură finală până acum. De asemenea, nici în turneele de Grand Slam nu are realizări notabile, având în vedere faptul niciodată nu a reușit depășească turul al doilea.
  • Emil Ruusuvuori a disputat două partide la Stuttgart, trăind periculos în ambele, având în vedere faptul de fiecare dată s-a impus cu 2-1, jucând cu Nakashima, dar și cu Humbert, cu ambii stând pe teren minim două ore.

Sinner

  • Vorbim de unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale, care, deși este foarte tânăr, are resursele necesare pentru a pune probleme oricărui adversar, acesta având capacitatea de a produce rezultate importante în anii ce vor urma.
  • Italianul are un palmares mult mai bogat decât al adversarului său, având în vedere faptul a cucerit șapte titluri de-a lungul carierei. De asemenea, are realizări solide și în turneele de Grand Slam, atingând sferturile la fiecare dintre cele patru șlemuri.
  • Spre deosebire de adversarul său, Jannik Sinner a început direct din optimi la Stuttgart, dând piept cu Alexander Bublik, cu care nu a avut nicio problemă, impunându-se în minimum de seturi, într-un meci în care a cedat doar șase game-uri.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Sinner

Pariază pe Cota 1.72 la Betano!

Plasează pariul