Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ruusuvuori vs Medvedev ponturi pariuri și pronosticuri 13.05.2023

În cadrul turului al doilea al turneului de la Roma se va juca partida dintre Emil Ruusuvuori și Daniil Medvedev, aceasta fiind programată să se joace sâmbătă, în data de 13 mai, nu mai devreme de ora 17:00.
Ruusuvuori vs Medvedev
May 13,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ruusuvuori vs Medvedev

Daniil Medvedev este favorit cert în această confruntare, iar în mod normal ar trebui obțină victoria, însă nu vom merge pe mâna sa. Acesta detestă zgura, după cum a declarat în repetate rânduri, fiind o suprafață pe care are dificultăți, așa pare greu de crezut Ruusuvuori nu va obține măcar șapte game-uri. Anticipăm o confruntare cu minim 19 game-uri, așa vom paria în consecință, într-o cotă de 1.42 oferită de Betano.

Ponturi Ruusuvuori – Medvedev

Oaspeții câștigă - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Ruusuvuori

  • Nu este un jucător rău, însă nu se poate compara cu adversarul său, fiind mult sub nivelul acestuia din toate punctele de vedere, așa , după cum era și normal de altfel, casele de pariuri îl dau ca outsider în această confruntare.
  • Finlandezul în vârstă de 24 de ani, aflat în prezent pe poziția 43 în ierarhia ATP, nu are niciun titlu în vitrina personală, iar de asemenea, acesta are realizări modeste și în turneele de Grand Slam, în care nu a reușit vreodată depășească turul al doilea.
  • În primul tur al turneului de la Roma, Emil Ruusuvuori l-a avut ca adversar pe francezul Ugo Humbert, cu care s-a chinuit serios, impunându-se în set decisiv, după nu mai puțin de trei ore de joc.

Medvedev

  • Este fără îndoială unul dintre cei mai buni jucători ai momentului, care ne-a obișnuit de ani buni emită pretenții uriașe la toate turneele, mai puțin la cele disputate pe zgură, suprafață pe care o detestă, pe care realizări modeste.
  • Rusul nu a jucat decât o singură finală pe zgură, în 2019, la Barcelona. Este fără dubii un jucător de hard, suprafață pe care a câștigat 18 dintre cele 19 titluri ale sale, cel mai important venind în 2021, la US Open. De asemenea, are în palmares și două finale de Australian Open, în 2021 și 2022.
  • Ultimul turneu la care a jucat Medvedev a fost la Madrid, unde a trecut de Vavassori și Shevchenko, pierzând însă în optimi cu compatriotul sau Karatsev, fiind învins în minimum de seturi, în mai puțin de două ore de joc.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Medvedev

Pariază pe Cota 1.42 la Betano!

Plasează pariul