Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ruud vs Cerundolo ponturi pariuri și pronosticuri 17.05.2023

Miercuri, în data de 17 mai, nu înainte de ora 14:00, Casper Ruud, ocupantul locului al patrulea în ierarhia ATP, va da piept cu argentinianul Francisco Cerundolo, într-o partidă din cadrul sferturilor de finală ale turneului de la Roma.
Ruud vs Cerundolo
May 17,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ruud vs Cerundolo

Casper Ruud este un jucător mai bun, cel puțin din punct de vedere al performanțelor, însă acesta a întâmpinat serioase probleme cu Cerundolo un ultimul an, mai ales pe zgură, pierzând în iunie 2022 la Bastad, dar și luna trecută la Barcelona. Rămâne de văzut cine se va impune de această dată, însă noi ne așteptăm avem parte de spectacol, așa vom paria pe varianta game-urilor, într-o cotă de 1.55 oferită de Betano.

Ponturi Ruud – Cerundolo

Ambele marchează - Cota 1.78⭐
Pariază acum

Ruud

  • Dacă ne raportăm la banii adunați din premii, este clar este superior adversarului său din punct de vedere al performanțelor, acesta fiind de altfel și motivul pentru care pornește cu prima șansă la casele de pariuri.
  • Norvegianul a cucerit zece titluri de-a lungul carierei, iar de asemenea, se poate lăuda și cu câteva finale importante, două de Grand Slam, la Roland Garros și US Open, una la Mastersul de la Miami, dar și una la Turneul Campionilor, pe toate jucându-le în 2022.
  • Casper Ruud este într-o formă foarte bună la Roma, având în vedere faptul nu a cedat decât un singur set în cele trei partide disputate la turneul italian, în turul al doilea, în disputa cu Bublik. În ultimul meci a dat piept cu Laslo Djere, cu care nu a avut emoții, impunându-se în minimum de seturi, cedând doar patru game-uri pe parcursul jocului.

Cerundolo

  • Nu se poate compara cu adversarul său, din punct de vedere al performanțelor, astfel este sub nivelul acestuia și din punct de vedere al experienței. Totuși, este în avantaj în meciurile directe, câștigând două dintre cele trei, impunându-se de fiecare dată pe zgură.
  • Argentinianul nu a câștigat decât un singur titlu până acum, în urmă cu un an, la Bastad, după o finală cu Sebastian Baez. În turneele de Grand Slam are realizări modeste, având în vedere faptul nu se poate lăuda decât cu turul al treilea pe care l-a atins anul acesta la Australian Open.
  • Francisco Cerundolo a tranșat în set decisiv toate cele trei partide disputate la turneul de la Roma. Interesant este faptul în fiecare s-a impus după ce a cedat primul set. Ultima dată a produs o surpriză uriașă, trecând de Jannik Sinner, unul dintre favoriții turneului.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Cerundolo

Pariază pe Cota 1.55 la Betano!

Plasează pariul