Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rune vs Ruud ponturi pariuri și pronosticuri 20.05.2023

Sâmbătă, în data de 20 mai, nu mai devreme de ora 14:00, va avea loc confruntarea dintre Holger Rune și Casper Ruud, aceasta contând pentru penultimul act de pe tabloul masculin al turneului de la Roma.
Rune vs Ruud
May 20,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rune vs Ruud

Casele de pariuri îl dau ca favorit pe Holger Rune, ceea ce era oarecum de așteptat, acesta având un moral foarte bun după succesul obținut în sferturi cu Novak Djokovic. Totuși, Casper Ruud este capabil obțină victoria și, implicit, calificarea în finală, având în vedere faptul s-a impus de fiecare dată în cele patru înfruntări directe cu adversarul său, de fiecare dată pe zgură. Ne așteptăm la un meci pe cinste, așa vom miza pe varianta game-urilor, într-o cotă de 1.47 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Rune – Ruud

Ambele marchează - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Rune

  • Este unul dintre cei mai promițători jucători din circuitul ATP, care, deși este foarte tânăr, acesta a demonstrat deja în mai multe rânduri are resursele necesare pentru a produce performanțe notabile.
  • Danezul, în vârstă de doar 20 de ani, a câștigat deja patru titluri, cel mai important venind anul trecut, la Masters-ul de la Paris, unde în finală îl învingea pe Novak Djokovic. A disputat două finale și anul acesta, ambele pe zgură, pierzând la Monte-Carlo cu Andrey Rublev, învingându-l apoi pe Botic van de Zandschulp la Munich.
  • La Roma, Holger Rune a început foarte bine, cu două victorii în minimum de seturi, trecând de Arthur Fils și Fabio Fognini, urmând apoi succese cu Alexei Popyrin și Novak Djokovic, câștigând de fiecare dată cu 2-1.

Ruud

  • Este un jucător ceva mai în vârstă, care joacă de mai multă vreme în circuitul ATP, motiv pentru care și are performanțe ceva mai mari în carieră. Totuși, în această semifinală este văzut ca outsider de agențiile de pariuri.
  • Norvegianul are zece titluri în vitrina personală, toate însă în turnee de 250 de puncte. Acesta are în carieră 16 finale, 12 dintre acestea venind pe zgură. Se poate lăuda cu faptul a atins ultimul act la turnee importante precum Roland Garros, US Open, Turneul Campionilor sau Miami.
  • Casper Ruud nu a pierdut decât un singur set la turneul de la Roma, în duelul din șaisprezecimi cu Alexander Bublik. Ultima dată l-a înfruntat pe Cerundolo, cu care a stat pe teren puțin peste două ore, impunându-se însă în minimum de seturi.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Rune

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul