Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rune vs Hanfmann ponturi pariuri și pronosticuri 20.04.2023

Confruntarea dintre Holger Rune și Yannick Hanfmann este una ce contează pentru faza optimilor de finală ale turneului de la Munich, aceasta fiind programată să se joace joi, în data de 20 aprilie, nu mai devreme de ora 12:00.
Rune vs Hanfmann
April 20,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rune vs Hanfmann

Holger Rune este un jucător extrem de interesant, care arată foarte bine în ultima perioadă, așa avem pretenții de la acesta. Urmează totuși înfrunte un adversar modest, de aceea ne așteptăm ca acesta obțină victoria într-o manieră categorică. Așadar, mergem pe un succes în minimum de seturi al norvegianului, într-o cotă foarte bună de 1.75 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Rune – Hanfmann

Ambele marchează - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Rune

  • Este unul dintre reprezentanții noii generații, fiind extrem de tânăr, dar și extrem de talentat, având ceva probleme de comportament, care i-ar putea cauza de-a lungul carierei. Este favorit clar în această confruntare, cum era de așteptat, urmând totuși înfrunte o un adversar modest.
  • Tânărul jucător norvegian, aflat în prezent pe locul al șaptelea în ierarhia ATP, are trei titluri în palmares. Acesta a disputat șase finale în carieră, ultimele două la turnee Masters, la Paris în 2022, dar și la Monte-Carlo în acest an.
  • Holger Rune s-a descurcat de minune la Monte-Carlo, trecând pe rând de Thiem, Berrettini (prin neprezentare), Medvedev și Sinner, pierzând în finală cu Rublev. Așadar, are toate motivele spere va străluci la acest turneu, unde este cap de serie de altfel.

Hanfmann

  • Deși are 31 de ani, acesta și-a făcut prezența în circuitul masculin în 2015, unde nu a făcut valuri până acum, fiind aproape inexistent în lumea tenisului. Așadar, nu este de mirare faptul pornește ca outsider în această confruntare, urmând înfrunte un adversar mult mai bun.
  • Neamțul are performanțe modeste, având în vedere faptul nu a câștigat niciun titlu de-a lungul carierei, jucând ce-i drept două finale, ultima însă în urmă cu doi ani și jumătate. Nici în turneele de Grand Slam nu are realizări notabile, cea mai mare performanță a sa venind în 2022, la Australian Open, când depășea în premieră primul tur.
  • După ce a făcut semifinale la Houston, Yannick Hanfmann a început bine și la Munich, trecând de brazilianul Thiago Monteiro, câștigând cu 2-1, după ce a revenit de la 0-1.

Pariază pe Cota 1.75 la Betano!

Plasează pariul