Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rublev vs Norrie ponturi pariuri și pronosticuri 14.03.2023

Marți, în data de 14 martie, nu mai devreme de ora 20:00, va avea loc duelul dintre Andrey Rublev și Cameron Norrie, acesta contând pentru faza optimilor de finală de la Indian Wells, în care ne așteptăm ca rusul să obțină victoria.
Rublev vs Norrie
March 14,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rublev vs Norrie

Andrey Rublev este un jucător ceva mai bun, acesta fiind în avantaj în meciurile directe, câștigând două dintre cele trei disputate până acum, ultima dată impunându-se în minimum de seturi la US Open, în 2022. Ne așteptăm ca acesta triumfe și în această confruntare, bazându-ne de asemenea și pe forma pe care o traversează. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.70 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Rublev – Norrie

Peste 1,5 goluri - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Rublev

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu prima șansă în această confruntare, fiind ce-i drept un jucător mai bun, care are de asemenea și performanțe mai mari în carieră, așa bookmakerii au motive ia această decizie.
  • Rusul are în palmares 12 titluri, însă niciodată nu a triumfat în vreun turneu important, jucând ce-i drept două finale de Masters, la Monte-Carlo și Cincinnati, ambele în 2021. Se poate lăuda de asemenea și cu șapte sferturi de finală de Grand Slam, câte două la Australian Open și Roland Garros și trei la US Open.
  • După ce a făcut finală la Dubai, Andrey Rublev a început foarte bine la Indian Wells, cu două victorii în minimum de seturi, învingându-i pe Lehecka și Humbert, cu ambii stând sub o oră și jumătate pe teren.

Norrie

  • Nu putem spune este un jucător rău, ba din contră, însă considerăm este ușor sub nivelul adversarului său, din mai multe puncte de vedere, așa nu este de mirare faptul pornește cu șansa a doua la casele de pariuri.
  • Britanicul are cinci titluri în palmares, cel mai important venind chiar la Indian Wells, unde a triumfat în 2021. Se poate lăuda și cu o semifinală la Wimbledon în 2022, fiind fară dubii cea mai bună performanță a sa într-un turneu de mare șlem.
  • După ce a triumfat pe zgura de la Rio de Janeiro, unde în finală l-a învins pe Carlos Alcaraz, Norrie a continuat foarte bine și la Indian Wells. Acesta l-a învins în primul tur pe Wu Tung-Lin, impunându-se în minimum de seturi, trecând apoi de Taro Daniel, câștigând cu 2-1, după ce a cedat primul set.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Rublev

Pariază pe Cota 1.70 la Betano!

Plasează pariul