Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rublev vs Hanfmann ponturi pariuri și pronosticuri 16.05.2023

Duelul dintre Andrey Rublev și Yannick Hanfmann este unul din cadrul turneului de la Roma, acesta contând pentru faza optimilor de finală, fiind programat să se joace marți, în data de 16 mai, nu mai devreme de ora 15:45.
Rublev vs Hanfmann
May 16,2023
15:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rublev vs Hanfmann

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este clară, Andrey Rublev fiind net superior din acest punct de vedere, având de asemenea și un plus de experiență. Rusul arată foarte bine pe zgură în acest an, așa ne așteptăm facă o figură frumoasă în această confruntare. Așadar, mizăm pe faptul acesta se va impune în minimum de seturi, pariul nostru primind o cotă de 1.88 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Rublev – Hanfmann

Fognini câștigă - Cota 1.72⭐
Pariază acum

Rublev

  • Dacă ținem cont de performanțele obținute de acesta în ultimii ani, putem spune fără stăm pe gânduri este unul dintre cei mai buni jucători din circuitul ATP, astfel nu este de mirare faptul este cotat cu prima șansă de agențiile de pariuri.
  • Jucătorul rus, aflat în prezent pe poziția a șasea a clasamentului mondial, are în palmares nu mai puțin de 13 titluri. Cel mai important a venit chiar în acest an, la Madrid, cucerind primul său titlu de Masters. Are realizări notabile și în turneele de Grand Slam, jucând șapte sferturi de finală, trei la US Open și câte două la Australian Open și Roland Garros.
  • Andrey Rublev este fără set pierdut la Roma, în primul tur trecând de Alex Molcan, impunându-se doar într-o oră și 19 minute, eliminându-l apoi pe Alejandro Davidovich Fokina, după aproximativ două ore de joc.

Hanfmann

  • Deși este mai în vârstă decât adversarul său și joacă de mai multă vreme în circuit, are performanțe mult mai slabe decât ale acestuia, astfel , după cum era de așteptat, agențiile de pariuri îl dau ca outsider clar în această înfruntare.
  • Germanul nu are niciun titlu în palmares, jucând doar două finale în cariera, la Gstaad în 2017 și la Kitzbuhel în 2020. De asemenea, are performanțe extrem de slabe în turneele de mare șlem, având în vedere faptul nu a depășit primul tur decât o singură dată în carieră, la Australian Open, în 2022.
  • La Roma, Hanfmann, spre deosebire de adversarul său, a început din calificări, trecând de Ocleppo și Grenier. Au urmat apoi victorii în minimum de seturi cu Jarry și Fritz în primele două tururi, trecând în cele din urmă de Cecchinato cu 2-1.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Rublev

Pariază pe Cota 1.88 la Betano!

Plasează pariul