Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Robin Montgomery vs Ana Bogdan ponturi pariuri și pronosticuri 21.03.2023

Marți, în data de 21 martie, nu mai devreme de ora 17:00, românca Ana Bogdan va da piept cu tânăra jucătoare din Statele Unite ale Americii, Robin Montgomery, într-o partidă ce contează pentru primul tur al turneului de la Miami.
Robin Montgomery vs Ana Bogdan
March 21,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Robin Montgomery vs Ana Bogdan

Este diferență mare între cele două jucătoare, atât din punct de vedere al valorii, dar mai ales al experienței, Ana Bogdan fiind fără dubii superioară din aceste puncte de vedere. Așadar, ne așteptăm jucătoarea noastră facă o figură frumoasă în această confruntare și își confirme statutul de favorită certă. Mizăm astfel pe un succes al său în minimum de seturi, într-o cotă foarte bună de 1.85 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Robin Montgomery – Ana Bogdan

0-3 Tsitsipas - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Robin Montgomery

  • Este o jucătoare extrem de tânără, despre care nu putem spune prea multe, având în vedere faptul joacă de puțină vreme în circuitul profesionist. Este depășită de adversara sa din multe puncte de vedere, motiv pentru care pornește ca outsidera clară în această înfruntare.
  • Jucătoarea din Statele Unite nu are realizări notabile în carieră, având în vedere faptul nu a câștigat niciun titlu, triumfând ce-i drept la două turnee ITF. Are o singură participare pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, la US Open, în 2020.
  • Robin Montgomery vine după două înfrângeri consecutive. Mai întâi, aceasta a pierdut cu Coco Vandeweghe în șaisprezecimile turneului de la Austin, urmând apoi un eșec în calificările de la Indian Wells, pierzând la scor minim în fața polonezei Magdalena Frech.

Ana Bogdan

  • Nu putem spune este o jucătoare grozavă, însă este fără îndoială mai bună decât adversara sa, cel puțin din punct de vedere al performanțelor. E drept, joacă de mult mai multa vreme în circuitul profesionist, având astfel și mult mai multă experiență.
  • Românca, aflată în prezent pe locul 60 WTA, nu are realizări notabile de-a lungul carierei, jucând o finală WTA, la Varșovia, în iulie 2022, pierzând cu Caroline Garcia. Are și două finale Challenger, pierzând în decembrie 2021 la Limoges, cu Alison Van Uytvanck, învingând-o apoi pe Panna Udvardy la Iași, în august 2022.
  • Ultimul turneu la care a luat parte Ana Bogdan a fost cel de la Dubai. Aceasta le-a învins în calificări pe Burel și Martincova, trecând apoi de Siegemund și Rogers în primele două tururi, pierzând în cele din urmă în optimi cu Pegula.

Pariază pe Cota 1.85 la Betano!

Plasează pariul