Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Roberto Carballes Baena vs Novak Djokovic ponturi și pronosticuri 17.01.2023

Marți, nu înaintea orei 11:30, ibericul Carballes Baena și Novak Djokovic se vor duela în turul inaugural al Australian Open. Cine câștigă îl va avea drept adversar pe învingătorul meciului Couacaud – Dellien.
Roberto Carballes Baena vs Novak Djokovic
January 17,2023
11:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Roberto Carballes Baena vs Novak Djokovic

Cei doi s-au mai duelat  o singură dată și atunci Novak nu a făcut decât să-și arate superioritatea și să se impună în minimum de seturi. Exact același lucru aștept să îl facă din nou și să nu îi ofere multe șanse adversarului său. Sub 27.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Roberto Carballes Baena – Novak Djokovic

Sub 2.5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Roberto Carballes Baena

  • Are 29 de ani, iar din 2011 joacă la profesioniști, acolo unde a reușit să câștige un singur titlu în întreaga lui carieră.
  • La Australian Open o singură dată a simțit ce înseamnă să treci de primul tur și acest lucru a fost posibil în 2021, când s-a jucat în condiții deosebite.
  • Ibericul aflat pe locul 75 ATP vine după un meci cu un fost câștigător de Grand Slam și s-a văzut lucrul acesta. A fost învins în trei seturi de veteranul Marin Cilic (18 ATP), cu scorul de 6-3, 3-6, 6-1.

Novak Djokovic

  • Fost lider mondial, Novak Djokovic revine la Melbourne după întregul scandal de anul trecut, atunci când nu a fost lăsat să participe din cauza nevaccinării sale împotriva virusului COVID-19.
  • Din 2003 de când a făcut pasul la profesioniști și până în prezent a reușit să câștige de opt ori Australian Open, ultima oară în 2021.
  • Este pe val, a câștigat Adelaide, turneu unde în finală a evoluat împotriva americanului Sebastian Korda (31 ATP). A muncit ceva pentru obținerea trofeului, 6-7 (10), 7-6 (3), 6-4 fiind scorul într-un joc care a durat peste trei ore.

Pariază la Superbet pe meciurile din Australian Open!

Plasează pariul