Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Roberto Bautista vs Tommy Paul ponturi și pronosticuri 23.01.2023

Nu înaintea orei 02:00, ibericul Roberto Bautista și americanul Tommy Paul se vor duela în cadrul optimilor de finală ale Australian Open 2023.
Roberto Bautista vs Tommy Paul
January 23,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Roberto Bautista vs Tommy Paul

Nu este prima lor confruntare directă, ci s-au duelat de patru ori, iar scorul este egal, 2-2. Mai mult, absolut toate duelurile lor s-au încheiat în minimum de seturi. Una peste alta, fiind vorba despre un Grand Șlem, mizez pe faptul că ambii vin după meciuri bune, iar moralul lor este ridicat. Peste 34.5 game-uri este recomandarea mea pe care o găsiți în cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Roberto Bautista – Tommy Paul

peste 18.5 game-uri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Roberto Bautista

  • Fost top 10 mondial în 2019, ibericul Bautista este la un pas de a-și egala cea mai bună performanță din cadrul primului Grand Șlem al anului.
  • În anul 2019 a atins sferturile de finală, iar jocul său este unul bun. În tururile precedente i-a eliminat pe Sousa, Holt și Andy Murray.
  • Împotriva scoțianului a evoluat în șaisprezecimi, acolo unde a plecat cu statut de favorit. La final, după trei ore și jumătate a dispus cu scorul de 6-1, 6-7, 6-3, 6-4 de Andy Murray.

Tommy Paul

  • Accesul în optimile de finală este cea mai bună prezență pe care o are tenismenul american în vârstă de 25 de ani. A mai reușit lucrul acesta și în 2022, dar la turneul de la Wimbledon.
  • Aflat pe locul 35 în lume, Thomas Robert Paul s-a calificat în acest punct datorită unui tenis bun, în care i-a eliminat pe Lenard Struff, Brooksbby și Davidovich-Fokina.
  • Cel mai recent duel a fost cel împotriva compatriotului său Jenson Brooksby (39 ATP). Superior la toate capitolele, Paul a stat în teren doar două ore și nouă minute, iar la final a câștigat cu scorul de 6-1, 6-4, 6-3.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Australian Open!

Plasează pariul