Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ricardas Berankis vs Rafael Nadal ponturi si pronosticuri 30.06.2022

Nu inainte de ora 13:00, joi, Rafael Nadal si Ricardas Berankis se intalnesc in cadrul turului al doilea de la Wimbledon. Cel care merge mai departe il infrunta pe castigatorul meciului Sonego – Gaston.
Ricardas Berankis vs Rafael Nadal
June 30,2022
13:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Ricardas Berankis vs Rafael Nadal

Este un duel intre un jucator de top si unul modest din toate punctele de vedere, motiv sa ma astept la un succes la pas al ibericului. Recomandarea mea este Nadal scor corect 3-0, cota 1.40 la Superbet.

Ponturi Ricardas Berankis – Rafael Nadal

Sub 2.5 goluri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Ricardas Berankis

  • Jucatorul lituanian nu a reusit vreodata sa urce mai sus de turul al doilea cand a evoluat la Wimbledon. Este pentru a patra oara in cariera cand atinge acest punct.
  • Ricarcas Berankis este un jucator modest, dar care in primul tur s-a mobilizat si a reusit sa gaseasca drumul spre succes in fata americanului Sam Querrey.
  • Cu 6-4, 7-5, 6-3 s-a impus Ricardas in acel meci unde a avut a doua sansa, iar acum il intalneste pe Nadal pentru a doua oara in cariera.

Rafael Nadal

  • Cu toate ca are o varsta respectabila pentru un sportiv inca in activitate, Rafael Nadal nu se opreste din a juca un tenis frumos.
  • Castigator de Roland Garros 2022, ibericul numarul 4 in lume si 2 favorit la castigarea Wimbledon a trecut in patru seturi de Cerundolo.
  • Meciul cu argentinianul Cerundolo a inceput bine pentru Nadal. Totusi, dupa mai bine de trei ore si jumatate a trecut cu 6-4, 6-3, 3-6, 6-4 de locul 41 in lume.

Pariaza pe tenis la Superbet

Plasează pariul