Tenis

Rebeka Masarova vs Cori Gauff ponturi și pronosticuri 30.05.2023

Marți, în turul I de la French Open, Rebeka Masarova (71 WTA) și Cori Gauff (6 WTA) au meci direct de la ora 14:00. Câștigătoarea joacă cu învingătoarea meciului Arantxa Rus vs Julia Grabner.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Rebeka Masarova vs Cori Gauff

Cori Gauff este la un cu totul alt nivel decât jucătoarea iberică care se află acum abia pe locul 71 în lume. Scor corect 0-2 este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Rebeka Masarova – Cori Gauff

Rebeka Masarova

  • Rebeka Masarova a câștigat doar 6 turnee în cariera ei și totul în cadrul turneelor ITF. Este locul 71 în lume și caută revanșa în fața americancei.
  • A pierdut în luna ianuarie meciul cu Gauff. Doar două seturi a durat acel duel pe care locul 6 în lume l-a tranșat rapid, 6-1, 6-1.
  • Acum Rebeka Masarova a reușit să obțină ea mai bună performanță datorită calificării pe tabloul principal. Este prima oară când se întâmplă lucrul acesta.

Cori Gauff

  • La doar 19 ani se laudă cu 3 titluri la profesioniști, iar în ediția trecută a French Open a ajuns în ultimul act, ceea ce este singura ei finală.
  • Deși este locul 6 în lume, Cori Gauff a părăsit WTA Roma în șaisprezecimile de finală. Este turneul la care a participat anterior French Open.
  • Interesant că în acest sezon pe zgură imediat după un eșec a urmat o victorie. Șase meciuri a disputat din care a obținut trei victorii.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri