Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ramos vs Alcaraz ponturi pariuri și pronosticuri 13.05.2023

Duelul dintre Albert Ramos-Vinolas și Carlos Alcaraz este unul 100% spaniol, care contează pentru runda a doua a turneului de la Roma, acesta fiind programat să se joace sâmbătă după-amiază, nu mai devreme de ora 14:00.
Ramos vs Alcaraz
May 13,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ramos vs Alcaraz

Carlos Alcaraz este net superior adversarului sau, din orice punct de vedere, iar cel mai probabil se impune în minimum de seturi. Totuși, chiar și în cazul unui succes cu 0-2 al tânărului jucător, ne așteptăm ca adversarul sau obțină minim cinci game-uri, de aceea vom miza pe variantapeste 16,5 game-uri„. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.57 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Ramos – Alcaraz

Peste 2,5 goluri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Ramos

  • Deși este un jucător mult mai în vârstă și joacă de mult mai multă vreme în circuitul ATP, nu se poate compara cu adversarul său din punct de vedere al performanțelor, astfel nu este o surpriză faptul pornește ca outsider clar în această înfruntare.
  • Aflat în prezent pe locul 72 în clasamentul mondial, acesta nu a cucerit decât patru titluri în cei 16 ani de carieră. Nici în turneele de Grand Slam nu are realizări notabile, cea mai bună performanță a sa venind chiar pe zgură, la Roland Garros, în 2016, când atingea sferturile.
  • Albert Ramos-Vinolas și-a început aventura la turneul de la Roma cu italianul Francesco Passaro, cu care s-a chinuit serios, cedând primul set, impunându-se în cele din urmă cu 2-1, după mai bine de două ore de joc.

Alcaraz

  • Nu mai are nevoie de prezentări speciale, fiind unul dintre cei mai buni jucători din circuitul masculin, acesta fiind considerat de mulți drept jucătorul care va domina tenisul în anii ce vor urma, până acum având performanțe extrem de importante, care pot susține aceste afirmații.
  • Tânărul jucător în vârstă de doar 20 de ani, are în palmares nu mai puțin de zece titluri, cel mai important venind la US Open, în urmă cu aproximativ un an. De asemenea, se poate lăuda și cu faptul a câștigat patru turnee Masters.
  • Carlos Alcaraz arată foarte bine pe zgură în acest an, unde este fără înfrângere. A cucerit mai întâi titlul la Barcelona, după o finală cu Tsitsipas, triumfând apoi și la Madrid, învingându-l în ultimul act pe Struff, ajungând astfel la o serie de 11 victorii consecutive.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Alcaraz

Pariază pe Cota 1.57 la Betano!

Plasează pariul