Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Raluca Georgiana Serban vs Gabriela Lee ponturi si pronosticuri 26.07.2022

Marti este zi de tenis, de la ora 12:30, Raluca Georgiana si Gabriela Lee se intalnesc in turul I de la WTA Varsovia, iar meciul este pe Digi Sport 4.
Raluca Georgiana Serban vs Gabriela Lee
July 26,2022
12:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Raluca Georgiana Serban vs Gabriela Lee

Desi sunt doua sportive cu origini romanesti, doar Gabriela joaca sub steagul tarii noastre, insa din pacate pleaca cu a doua sansa. Cred ca partida o sa afie disputata, avand in vedere ca deja au jucat in calificari si va recomand peste 18.5 game-uri, cota 1.50 la Superbet.

Ponturi Raluca Georgiana Serban – Gabriela Lee

peste 20.5 game-uri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Raluca Georgiana Serban

  • Aflata pe locul 185 in lume, Raluca Georgiana Serban desi are origini romanesti a ales sa joace sub steagul unei alte tari: Cipru.
  • A inceput turneul cu doua meciuri interesante, transate in mod diferit. Daca in primul tur al calificarilor a trecut in doar doua seturi, in al doilea tur a avut nevoie de set decisiv.
  • Drept urmare, meciul cu Papamichail s-a incheiat dupa aproape trei ore de la start. 4-6, 7-6 (5), 6-1 a indicat tabela unui meci epuizant.

Gabriela Lee

  • Evolutia Gabrielei Lee a fost una timida, dar cumva a reusit sa intre pe tabloul principal al WTA Varsovia, turneu unde a pierdut finala calificarilor.
  • In meciul trecut s-a disputat un meci 100% romanesc, unde Ignatik a trecut in decisivul meciului cu Gabriela Lee, 6-1, 1-6, 2-6 fiind scorul atunci.
  • Anterior acelui esec, Gabriela Lee a trecut cu 2-0 de Bednarz, una dintre reprezentantele gazdelor. Acel meci l-a inchis in mai putin de o ora dupa ce tabela a indicat 6-2, 6-0.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul