Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rafael Nadal vs Casper Ruud ponturi si pronosticuri 05.06.2022

Duminica, nu inainte de ora 16:30, Rafael Nadal si Casper Ruud se intalnesc in finala masclina de la Roland Garros 2022. Partida se va disputa pe Court Phillippe Chatier si este telvizata pe Eurosport 1.
Rafael Nadal vs Casper Ruud
June 05,2022
16:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Rafael Nadal vs Casper Ruud

Asa cum a jucat Rafael Nadal pe zgura pariziana nu trebuie sa ne mire daca din nou reuseste sa-si adjudece usor trofeul si cred ca asa urmeaza sa fie. Victorie Rafael Nadal 3-0 este recomandarea mea, cota 2.10 la Superbet.

Ponturi Rafael Nadal – Casper Ruud

Sub 18.5 game-uri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Rafael Nadal

  • Este unul dintre cei mai titrati jucatori de tenis din istoria moderna si nu numai, el fiind si fost numar 1 mondial. Multe dintre titlurile de  Grand Slam au venit la French Open.
  • Rafa este un jucator de tenis care desi este locul 5 mondial a reusit sa joace excelent si astfel joaca inca o finala la Paris, acolo unde are 13 titluri ATP, cel mai recent in 2020.
  • In semifinala a avut parte de cel mai usor joc din competitie. Paradoxal, insa Alexander Zverev a trebuit sa se retraga la scorul de 7-6 (8), 6-6.

Casper Ruud

  • Norvegianul a jucat foarte bine si dupa ce a reusit calificarea in fata lui Marin Cilic, Casper rud a reusit prima sa calificare in finala la un turneu de Grand Slam.
  • Marin Cilic i-a stat in fata lui Ruud, intr-o semifinala care a durat patru seturi. Pana urma a revenit de la 0-1 la seturi si s-a impus cu 3-6, 6-4, 6-2, 6-2.
  • Moralul lui este cat se paote de ridicat, avand in vedere ca dupa succesul cu Cilic a bifat a zecea victorie consecutiva in circuit.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul