Pronosticuri tenis - Viktor Troicki vs Grigor Dimitrov - Sydney


Pronosticuri tenis – Viktor Troicki vs Grigor Dimitrov – Sydney

Finala turneului ATP de la Sydney ne propune pentru sambata 16 ianuarie duelul, Viktor Troicki vs Grigor Dimitrov, care va incepe de la ora 10:30.

Sarbul Viktor Troicki ocupa in acest moment pozitia cu numarul 22 in clasamentul mondial si are parte de un start de sezon 2016 extrem de bun. Tenismenul in varsta de 29 de ani si-a inceput sezonul la Brisbane unde a pierdut in turul secund chiar in fata lui Grigor Dimitrov in 3 seturi iar acum reuseste sa ajunga in ultima faza a competitiei la Sydney. Pe parcursul acestui turneu Viktor Troicki a reusit sa-i invinga pe Tommy Robredo, Teimuraz Gabashvili si Nicolas Mahut pierzand cate un set in duelurile cu ultimii doi. In semifinala cu Gabashvili, Troicki a avut cifre foarte bune la serviciu reusind 11 asi si nicio dubla greseala dar suferind la retur unde a castigat doar 41%. Sarbul de 29 de ani a reusit sa castige in cariera sa 2 titluri in proba de simplu si unul in proba de dublu iar cea mai buna clasare de pana acum este pozitia a-12a atinsa in anul 2011. Troicki prefera sa evolueze pe hard iar lovitura sa de baza este serviciul.

Viktor Troicki vs Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov pare sa se fi decis ca in acest an sa depaseasca bariera de jucator foarte talentat si sa puna mari probleme celor din top 10. Bulgarul in varsta de 24 de ani supranumit si „baby Federer” a evoluat mult timp cu titulatura de „jucator foarte talentat” nereusind insa sa ramana constant ca cei din top 5 ATP. Bulgarul si-a inceput sezonul 2016 tot la Brisbane ca si adversarul de sambata unde a fost invins in sferturile de finala de idolul sau, Roger Federer in 3 seturi. La Sydney Grigor a trecut pe rand de Pablo Cuevas, Alexandr Dolgopolov si Gilles Muller pierzand un singur set in sfertul de finala cu Dolgopolov. In semifinala cu Gilles Muller, tenismenul bulgar a reusit 7 asi si nicio dubla greseala si a impresionat prin procentul de puncte castigate cu prima minge, 81%. Cea mai buna clasare din cariera lui Dimitrov este pozitia a-8a atinsa in anul 2014 iar tenismenul bulgar detine in palmares 4 titluri la simplu. Cea mai buna lovitura a lui Grigor este backhand-ul executat cu o mana iar suprafata sa preferata este hard-ul.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum de doua ori si de fiecare data castig de cauza a avut bulgarul. Ultima confruntare a avut loc acum aproximativ 10 zile la Brisbane unde s-a impus Dimitrov la capatul unui meci extrem de disputat intins pe 3 seturi. Chiar daca Troicki are un start excelent de sezon si a dovedit ca-i poate pune mari probleme lui Dimitrov, consider ca tot bulgarul ramane mare favorit. Dupa parerea mea sambata vom vedea o partida echilibrata, dar cred ca Dimitrov isi va adjudeca titlul. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Grigor Dimitrov castiga.

Pronostic Viktor Troicki vs Grigor Dimitrov: Grigor Dimitrov castiga @ 1.42 la Unibet.

Pronostic mai mare Viktor Troicki vs Grigor Dimitrov: Peste 22.5 game-uri in meci @ 1.81 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 17W – 10L (14W – 13L decembrie).

Oferta online de pariuri – Viktor Troicki vs Grigor Dimitrov – Unibet.

Viktor Troicki vs Grigor Dimitrov