Pronosticuri tenis - Tomas Berdych vs Jack Sock - Stockolm


Pronosticuri tenis – Tomas Berdych vs Jack Sock – Stockolm

Finala turneului de tenis de la Stockolm, Tomas Berdych vs Jack Sock, se va disputa duminica 25 octombrie incepand cu ora 16:00

Cehul Tomas Berdych isi continua anul 2015 foarte bun printr-o prestatie de exceptie la Stockolm, locul in care acesta iesea invingator in anul 2014. Campionul en-titre ocupa in acest moment pozitia a-5a in clasamentul mondial si pare a traversa o forma exceptionala inaintea Turneului Campionilor. In acest an Berdych a reusit 54 de victorii si doar 18 infrangeri iar aceste rezultate i-au permis acestuia sa-si treaca in palmares inca un titlu dupa succesul de la Shenzen din urma cu doua saptamani. Pentru a ajunge in ultima faza a competitiei, tenismenul ceh in varsta de 30 de ani i-a invins pe Alexander Zverev si Grigor Dimitrov iar in semifinala cu Marcos Baghdatis acesta a beneficiat de abandonul adversarului dupa 6-1 in primul set. Suprafata de la Stockolm ii convine de minune lui Tomas iar statistica sa indica un procent de reusita pe aceasta suprafata de 63%. Armele cehului sunt serviciul si forehand-ul iar puterea cu care acesta loveste se multiplica avand in vedere suprafata foarte rapida din sala de la Stockolm.

Tomas Berdych vs Jack Sock

Adversara cehului din finala de duminica este surpriza placuta a acestui turneu, Jack Sock. Americanul in varsta de doar 23 de ani mai reusise pana acum performante notabile precum titlul de la Houston din acest an insa in aceasta saptamana Sock a practicat un tenis extrem de solid si bun. Statistica tenismenului american indica pentru acest an 32 de victorii si doar 15 infrangeri iar pozitia sa inaintea acestui turneu era 32. Pentru a ajunge in finala Jack Sock a fost nevoit sa dispute cateva partide foarte dificile cu adversari precum Pablo Carreno-Busta, Fernando Verdasco, Gilles Simon sau Richard Gasquet. Desi primii adversari au fost mai slab cotati, americanul a avut ceva probleme disputand partide de 3 seturi iar in duelurile cu Simon si Gasquet acesta a defilat. Victoria din semifinale a surprins in special prin severitatea scorului (6-4, 6-2) fiind obtinuta impotriva unui tenismen redutabil aflat in top15. Ca si in cazul lui Berdych, Jack Sock se simte excelent pe suprafata de la Stockolm.

Tomas Berdych si Jack Sock se vor intalni duminica pentru a doua oara pana acum iar cehul conduce cu scorul de 1-0. Duelul anterior a avut loc chiar anul acesta la Shanghai, Berdych impunandu-se cu 2-1 la seturi. Tomas Berdych are oportunitatea de a castiga din nou titlul la Stockolm iar conditiile din Suedia par sa i se potriveasca de minune. Surpriza Jack Sock merita sa se afle in finala datorita rezultatelor foarte bune obtinute in aceasta saptamana insa tind sa cred ca-i va fi foarte dificil in finala. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Tomas Berdych castiga.

Pronostic Tomas Berdych vs Jack Sock: Tomas Berdych castiga @ 1.47 la Unibet.

Pronostic mai mare Tomas Berdych vs Jack Sock: Peste 22.5 game-uri @ 1.69 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 49W – 28L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Tomas Berdych vs Jack Sock – Unibet.

Tomas Berdych vs Jack Sock