Pronosticuri Tenis - Tomas Berdych vs Andy Murray - Semifinale - Miami Open


Pronosticuri Tenis – Tomas Berdych vs Andy Murray – Semifinale – Miami Open

Tomas Berdych vs Andy Murray

Prima semifinala a Miami Open pe tabloul masculin, Tomas Berdych vs Andy Murray, este o reeditare a semifinalei de la Australian Open de acum cateva luni.

Sportivul ceh, Tomas Berdych are un inceput de 2015 foarte bun facand doua finale, la Doha si Rotterdam dar si o semifinala la Australian Open si un sfert de finala la Indian Wells. Cu un serviciu echilibrat, puternic dar si bine plasat si cu o stapanire de sine extraordinara Berdych a reusit si victorii muncite sau intoarceri de rezultat precum cu Bernard Tomic de la 0-1 la seturi si 3-5 in setul 2 la 7-6, 6-1. Pare sa joace cel mai bun tenis al sau si poate pune probleme oricarui jucator. In sferturi de finala, cehul a trecut de argentinianul Juan Monaco fara mari probleme la capatul unui meci de lupta.

Adversarul lui Berdych din semifinale, Andy Murray clasat pe pozitia a 4a in lume, a venit la Miami dupa semifinala pierduta in compania lui Novak Djokovic scor 6-2, 6-3. La fel ca si la Indian Wells se pare ca aceasta suprafata nu foarte rapida de hard ii prieste scotianului care joaca foarte bine si face rezultate bune. El a trecut pe rand de D. Young, S. Giraldo, K. Anderson si in sferturi de D. Thiem intorcand scorul de la 0-1 la seturi.

Dispunand de un retur excelent, intr-o zi buna Murray poate obtine victorii impotriva oricarui jucator. Avand in vedere ultimul rezultat direct, victoria lui Andy scor 3-1 de acum 3 luni de zile, cred ca scotianul porneste ca si favorit. Cehul insa nu poate fi neglijat, el luptand pana la ultima minge.

Pronostic pariuri Tomas Berdych vs Andy Murray:  Murray castiga @ 1.56 la Unibet.

Pronostic pariuri cota mare Tomas Berdych vs Andy Murray:  Peste 2.5 seturi @ 2.43 la Unibet.

 

Statistica Stefan: 4W- 2L.