Pronosticuri tenis - Tim Smyczek vs Nick Kyrgios - Miami Open


Pronosticuri tenis – Tim Smyczek vs Nick Kyrgios – Miami Open

Turul al-3lea de la Miami ne ofera pentru luni 28 martie duelul, Tim Smyczek vs Nick Kyrgios, care va incepe de la orele 23:00.

Americanul Tim Smyczek reuseste in aceasta saptamana o performanta excelenta dupa eliminarea conationalului sau, John Isner si calificarea in turul al-3lea. In varsta de 28 de ani, Smyczek este un obisnuit al turneelor Challenger iar rezultatele sale in turneele ATP nu sunt tocmai bune. Cea mai buna clasare reusita de acesta in cariera este pozitia 68 atinsa in anul 2015, iar in acest moment americanul ocupa pozitia 132 in clasamentul mondial. Datorita acestei clasari slabe, Smyczek a fost nevoit sa dispute calificari pentru a accede pe tabloul principal de la Miami iar acesta i-a invins pe Christian Harrison, Grega Zemlja si Tommy Paul inaintea disputei cu Isner pe care a castigat-o dramatic in tie-break-ul setului decisiv. Smyczek este un tenismen clasic american as putea spune si evolueaza preponderent pe hard iar armele sale de baza sunt forehand-ul si serviciul. In ciuda faptului ca acesta masoara doar 178 de cm inaltime, Tim a reusit in disputa cu Isner nu mai putin de 11 asi.

Tim Smyczek vs Nick Kyrgios

sursa foto: ausopen.com

De partea cealalta a fileului se va afla luni controversatul dar si foarte talentatul sportiv australian, Nick Kyrgios. Tenimenul in varsta de 20 de ani a reusit deja sa-si creeze „inamici” in tenis si Kyrgios nu-ti poate ramane indiferent, ori il placi ori il urasti. Australianul insa ocupa in acest moment pozitia 26 in clasamentul mondial si nimeni nu poate nega faptul ca acesta are o marja de progres incredibila fiind un candidat serios la top 10 ATP in urmatorii ani. Kyrgios a inceput anul 2016 cu un titlu la Perth in Australia intr-un turneu de pregatire unde l-a invins pe Alexandr Dolgopolov si a mai reusit o semifinala la Dubai si inca un titlu la Marseille intr-un turneu indoor. Asadar Kyrgios a reusit sa-si adjudece primul titlu al carierei in acest an si ramane de vazut daca acesta va reusi sa-si canalizeze tot talentul pentru performanta. Cea mai inalta pozitie atinsa de australian este pozitia 25 atinsa in anul 2015. Lovitura de baza a lui Nick este forehand-ul exploziv.

Cei doi tenismeni se vor intalni luni pentru a-3a oara iar scorul intalnirilor directe il avantajeaza surprinzator pe Tim Smyczek, 2-0. Ultima confruntare directa a avut loc in 2014 la Memphis cand Smyczek castiga cu 2-1. Trebuie mentionat insa si faptul ca Nick Kyrgios avea o varsta extrem de frageda la momentul precedentelor intalniri directe si consider ca luni meciul va arata mult diferit. Australianul este favorit clar si cred ca va obtine o victorie clara in 2 seturi. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Nick Kyrgios castiga 2-0.

Pronostic Tim Smyczek vs Nick Kyrgios: Kyrgios castiga 2-0 @ 1.48 la Unibet.

Pronostic mai mare Tim Smyczek vs Nick Kyrgios: Sub 21.5 game-uri in meci @ 1.75 la Unibet.

Statistica Stefan in luna martie: 18W – 13L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul, Tim Smyczek vs Nick Kyrgios:

Tim Smyczek vs Nick Kyrgios