Pronosticuri tenis - Thomaz Bellucci vs Alexander Zverev - Barcelona Open


Pronosticuri tenis – Thomaz Bellucci vs Alexander Zverev – Barcelona Open

Confruntarea, Thomaz Bellucci vs Alexander Zverev, care conteaza pentru accederea in turul 3 al Barcelona Open, se va disputa miercuri 20 aprilie.

Brazilianul Thomaz Bellucci ocupa in acest moment pozitia 35 in clasamentul mondial insa nu putem spune ca acesta traverseaza o forma prea buna. Bellucci vine dupa o serie neagra de 6 infrangeri consecutive, ultima la Monte Carlo unde a fost infrant de catre Guillermo Garcia-Lopez. De altfel, ultimul set castigat de Thomaz a venit la Sao Paolo in luna februarie in duelul cu Carballes Baena. In acest an, sportivul brazilian in varsta de 28 de ani are rezultate foarte slabe iar singura performanta notabila este o finala reusita la Quito in Columbia unde a fost invins de Victor Estrella Burgos. Cele mai bune performante reusite in cariera de brazilian au venit pe zgura, suprafata preferata de majoritatea sud-americanilor. Atuurile lui Thomaz sunt forehand-ul executat cu mult top spin dar si backhand-ul in lung de linie.

Thomaz Bellucci vs Alexander Zverev

sursa foto: bleachrepport.com

De partea cealalta a fileului se va afla miercuri, talentatul Alexander Zverev. Inaltul tenismen german in varsta de doar 19 ani face senzatie in circuitul ATP incepand din 2015 iar figura sa a devenit constanta in turneele importante. Neamtul a reusit in acest an cateva performante extraordinare precum un tur 4 la Indian Wells, un sfert de finala la Rotterdam dar si o semifinala la Marseille, acesta rezultate propulsandu-l pana pe pozitia 51 in lume. Alaturi de Dominic Thiem, Zverev pare a fi cel mai talentat tanar jucator care a reusit sa confirme astfel incat trebuie sa fim atenti la acest duel deoarece s-ar putea sa devina un clasic al tenisului in urmatorii ani. Cele mai bune performante reusite de Alexander au venit pe zgura unde acesta a reusit sa castige 58 de partide din 97. Desi poseda un serviciu fantastic si lovituri puternice, germanul prefera sa evolueze pe suprafetele lente unde jocul sau variat pune mari probleme.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum de doua ori iar de fiecare data, castig de cauza a avut germanul. Zverev s-a impus ultima oara la Bastad in 2015 dupa un meci de 3 seturi. Daca luam in calcul forma slaba a brazilianului si comparam cu perioada fasta prin care trece Zverev, ajungem la concluzia ca germanul este favorit cert. Dar cum in tenis totul este posibil, o sa mizam pe victoria germanului insa nu cu incredere maxima. Pronosticul meu pentru biletul zilei de miercuri este Alexander Zverev castiga.

Pronostic Thomaz Bellucci vs Alexander Zverev: Zverev castiga @ 1.43 la Unibet.

Pronostic mai mare Thomaz Bellucci vs Alexander Zverev: Peste 21.5 game-uri  @1.78 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 15W – 14L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul – Thomaz Bellucci vs Alexander Zverev:

Thomaz Bellucci vs Alexander Zverev