Pronosticuri tenis - Thomas Fabbiano vs Gilles Muller - Chennai


Pronosticuri tenis – Thomas Fabbiano vs Gilles Muller – Chennai

Turul secund al turneului de la Chennai ne propune pentru joi 7 ianuarie duelul, Thomas Fabbiano vs Gilles Muller, care va incepe de la ora 13:35.

Thomas Fabbiano este un tenismen italian in varsta de 26 de ani care incearca de la inceputul anului trecut sa patrunda in top 100 ATP. Sportivul din Italia a reusit in anul precedent sa obtina 57 de victorii si doar 32 de victorii insa majoritatea acestor succese au venit in turnee Challenger. La ultima participare la un turneu ATP, Fabbiano a fost eliminat inca din calificari la Kuala Lumpur. Pentru a accede pe tabloul principal de la Chennai, Thomas a fost nevoit sa dispute 2 partide in calificari invingandu-i pe Mikhail Elgin si Sai Myneni. Mai apoi Fabbiano a trecut in prima runda de Jozef Kovalik la capatul unei dispute de 3 seturi. Cea mai buna clasare din cariera italianului este pozitia 156 atinsa chiar in 2015 iar suprafetele sale preferate de joc sunt cele rapide.

Thomas Fabbiano vs Gilles Muller

Gilles Muller pe de alta parte este un tenismen mai experimentat dar si mai bine clasat. Luxemburghezul ocupa in acest moment pozitia 38 in clasamentul mondial si a ajuns la 32 de ani. In 2015 Gilles Muller a reusit sa obtina 36 de victorii si 25 de infrangeri iar cele mai bune rezultate ale sale au venit pe hard unde luxemburghezul are un procent de reusita de 63%. Ultimul turneu la care a participat Muller este cel de la Valencia din luna octombrie unde a fost infrant inca din primul tur de Joao Sousa. In primul tur de la Chennai sportivul in varsta de 32 de ani l-a intalnit pe Karen Khachanov, un tanar tenismen rus cu care a avut serioase probleme castigand in decisiv cu 6-2. Cea mai buna clasare din cariera luxemburghezului este pozitia 34 atinsa anul trecut iar jocul sau se bazeaza mult pe serviciu si pe voleu.

Thomas Fabbiano si Gilles Muller s-au mai intalnit o singura data pana acum in anul 2012, intr-un turneu Challenger la Roma iar invingator a iesit atunci luxemburghezul. Desi in clasament diferenta dintre cei doi sportivi este foarte mare, ma astept joi la un duel echilibrat. Ambii tenismeni poseda servicii bune si evolueaza bine pe hard astfel incat aceasta partida poate ajunge in setul decisiv. Pronosticul meu pentru biletul zilei de joi este Peste 9.5 game-uri in primul set.

Pronostic Thomas Fabbiano vs Gilles Muller: Peste 9.5 game-uri in primul set @ 1.74 la Unibet.

Pronostic mai mare Thomas Fabbiano vs Gilles Muller: Peste 22.5 game-uri @ 2.08 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 4W – 4L (14W – 13L decembrie).

Oferta online de pariuri – Thomas Fabbiano vs Gilles Muller – Unibet.

Thomas Fabbiano vs Gilles Muller