Pronosticuri tenis - Thiemo de Bakker vs Kei Nishikori - Barcelona Open


Pronosticuri tenis – Thiemo de Bakker vs Kei Nishikori – Barcelona Open

Confruntarea, Thiemo de Bakker vs Kei Nishikori, se va disputa miercuri 20 aprilie la Barcelona si conteaza pentru accederea in turul al-3lea.

Despre olandezul Thiemo de Bakker putem spune ca acesta continua sa-si iroseasca talentul considerabil pe circuitul Challenger si ocupa in acest moment doar pozitia 102 in clasamentul mondial. Acesta era privit la 20 de ani ca o mare speranta a tenisului olandez insa iata-l acum ajuns la 27 de ani intarziind sa confirme la nivel inalt. de Bakker este un excelent jucator de zgura si sincer sa fiu mi-e greu sa inteleg de ce acesta nu reuseste sa faca pasul. In 2016 Thiemo a reusit doar un tur 2 la Auckland in debutul sezonului unde a fost insa spulberat de italianul Fabio Fognini, 6-1, 6-1. Nici duelurile de pe zgura nu au adus rezultate pentru olandez care a pierdut in turul secund la Marrakech in fata lui Delbonis si in turul intai la Monte Carlo in fata tanarului Balleret. In aceasta saptamana, de Bakker a reusit sa-l invinga dupa un meci de 3 seturi pe suedezul Elias Ymer. Cele mai bune performante ale carierei au venit pentru de Bakker pe zgura unde acesta detine un procent de reusita de aproximativ 66%.  Cea mai buna clasare a carierei lui Thiemo este pozitia 40 atinsa in 2010.

Thiemo de Bakker vs Kei Nishikori

Japonezul Kei Nishikori ramane acelasi agil si sprinten tenismen pe care l-am vazut si in sezoanele precedente. Intrebarea care se ridica este, unde s-ar fi aflat sportivul nipon daca accidentarile dese pe care le sufera l-ar fi ocolit? In acest moment, Kei ocupa pozitia a-6a in lume si este cotat cu sansa a doua la castigarea trofeului la aceasta editie a Open-ului de la Barcelona. Japonezul in varsta de 26 de ani are tot viitorul in fata si multi prefigureaza ca acesta va ocupa mai devreme sau mai tarziu, prima pozitie mondiala. In 2016, Kei a reusit sa se impuna la Memphis dupa o finala cu tanarul Taylor Fritz si a mai ajuns pana in sferturi la Australian Open si Indian Wells, dar si in finala la Miami unde a pierdut la Novak Djokovic. Acela a fost si ultimul turneu la care a participat japonezul astfel incat Nishikori va debuta pe zgura in 2016. Acesta detine pe aceasta suprafata un procent de reusita de aproximativ 71% iar atuul sau dupa cum spuneam, este deplasarea extraordinara in teren si defensiva fantastica.

Thiemo de Bakker si Kei Nishikori s-au mai intalnit pana acum o singura data, chiar anul acesta la Acapulco iar atunci se impunea japonezul fara drept de apel, 6-3, 6-0. Consider ca lucrurile vor sta putin diferit miercuri avand in vedere ca olandezul practica un tenis bun pe zgura, insa, nu cred ca se pune problema invingatorului. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Kei Nishikori -5.5 game-uri handicap.

Pronostic Thiemo de Bakker vs Kei Nishikori: Nishikori -5.5 game-uri @ 1.45 la Unibet.

Pronostic mai mare Thiemo de Bakker vs Kei Nishikori: Sub 18.5 game-uri @ 2.08 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aceasta: 15W – 14L.

Oferta online de pariuri la Unibet pentru duelul – Thiemo de Bakker vs Kei Nishikori:

Thiemo de Bakker vs Kei Nishikori