Pronosticuri tenis - Steve Johnson vs Feliciano Lopez - Valencia


Pronosticuri tenis – Steve Johnson vs Feliciano Lopez – Valencia

Turul secund al turneului indoor de la Valencia ne propune joi 29 octombrie duelul, Steve Johnson vs Feliciano Lopez, care va incepe de la ora 15:35.

Americanul Steve Johnson traverseaza o perioada excelenta a carierei fiind clasat in acest moment pe pozitia 33 in clasamentul mondial, cea mai buna clasare din cariera sa. Acest loc foarte bun se datoreaza performantei reusite saptamana trecuta la Vienna unde tenismenul american in varsta de 25 de ani a atins ultimul act al competitiei fiind invins foarte greu de spaniolul David Ferrer in 3 seturi. Asadar Johnson arata in aceasta perioada un tenis excelent iar statistica sa generala pentru acest an indica 36 de victorii si doar 28 de infrangeri. Pe hard indoor sportivul american are un procentaj de succes de aproximativ 63% iar asta se datoreaza jocului sau agresiv si foarte ofensiv. Armele de baza ale lui Steve Johnson sunt serviciul si forehand-ul iar americanul este deficitar la sustinerea schimburilor lungi. Acesta prefera sa evolueze pe suprafete rapide de joc unde isi poate pune in valoare jocul ofensiv alcatuit si din multe urcari al fileu, Johnson fiind si un foarte bun tenismen in proba de dublu.

Steve Johnson vs Feliciano Lopez

Adversarul americanului in disputa de joi este spaniolul Feliciano Lopez. Favoritul gazdelor, Lopez a ajuns la 34 de ani dar pare sa evolueze din ce in ce mai bine cu fiecare an care trece. In acest an Feliciano a reusit sa atinga primul sfert de finala al carierei intr-un turneu de Mare Slem, la US Open. Recent tenismenul iberic in varsta de 34 de ani a ajuns si pana in finala de la Kuala Lumpur unde a fost infrant in doua seturi de compatriotul sau David Ferrer. Statistica lui Feliciano pentru acest an indica 33 de victorii si 24 de infrangeri iar procentul sau de reusita pe hard indoor este de doar 49%. Acest procent este curios de mic avand in vedere calitatile extraordinare pe care le poseda spaniolul in preajma fileului, acesta fiind unul dintre cei mai buni jucatori la voleu din cei aflati in activitate. Ultimul turneu la care a participat Lopez este cel de la Shanghai unde a fost infrant de Novak Djokovic in turul al-3lea iar armele sale de baza sunt serviciul, voleul si forehand-ul.

Steve Johnson si Feliciano Lopez s-au mai intalnit pana acum o singura data in anul 2014 la Delray Beach cand s-a impus americanul cu un 2-0 categoric. Asa cum spuneam si mai sus Steve Johnson si-a crescut foarte mult nivelul jocului insa numarul mare de partide disputate intr-un timp relativ scurt ma indeamna sa cred ca energia americanului e aproape de sfarsite. Lopez evolueaza excelent pe acest tip de suprafata si ma astept ca spaniolul sa practice un joc foarte ofensiv joi. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Feliciano Lopez castiga.

Pronostic Steve Johnson vs Feliciano Lopez: Feliciano Lopez castiga @ 1.64 la Unibet.

Pronostic mai mare Steve Johnson vs Feliciano Lopez: Feliciano Lopez -1.5 game-uri handicap @ 1.86 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 60W – 34L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Steve Johnson vs Feliciano Lopez – Unibet.

Steve Johnson vs Feliciano Lopez