Pronosticuri tenis - Steve Johnson vs Alexandr Dolgopolov - Vienna


Pronosticuri tenis – Steve Johnson vs Alexandr Dolgopolov – Vienna

Turul intai al turneului indoor de la Vienna ne propune marti 20 octombrie duelul, Steve Johnson vs Alexandr Dolgopolov care va incepe de la ora 16:00.

Americanul Steve Johnson este un tenismen foarte abil care are performante bune atat in competitia de simplu cat si in competitia de simplu. In proba de dublu acesta face pereche alaturi de compatriotul sau Sam Querrey si au obtinut rezultate foarte bune impreuna precum o semifinala la editia de anul acesta a US Open. In proba de simplu Johnson ocupa pozitia 47 in clasamentul mondial si s-a remarcat in principal prin forehand-ul si serviciul sau. Statistica americanului indica pentru acest an 31 de victorii si 27 de infrangeri si dupa cum rezulta si din aceasta statistica, Steve nu este cel mai constant tenismen din circuit. Cele mai bune performante obtinute de el in 2015 sunt: sferturi de finala la Delray Beach sau Memphis si semifinale la Winston Salem si Washington. Johnson prefera sa evolueze pe suprafetele rapide iar pe aceasta suprafata de la Vienna, indoor hard, americanul are un procent total de reusita de aproximativ 61%.

Steve Johnson vs Alexandr Dolgopolov

Adversarul americanului este ucraineanul Alexandr Dolgopolov, un alt contra exemplu in ceea ce priveste constanta pe terenul de tenis. Desi poseda un talent urias, Alexandr ocupa in acest moment doar pozitia 36 in clasamentul mondial si a depasit varsta la care multi sa asteptau ca acesta sa faca pasul decisiv spre top 10 ATP. Dolgopolov a ajuns la 26 de ani si cea mai buna clasare din cariera sa de pana acum este pozitia a-13a atinsa in anul 2012. Din acel moment si pana acum Alexandr a avut o continua scadere de forma si de clasament iar singurele sale rezultate bune au fost episodice si foarte rare precum partidele facute in fata lui Novak Djokovic. In momentul in care ucraineanul are o motivatie serioase acesta poate arata un tenis incredibil. Statistica lui Dolgopolov indica pentru acest an 31 de victorii si 23 de infrangeri insa tenismenul ucrainean a ajuns la o serie de 5 infrangeri consecutive.

Steve Johnson si Alexandr Dolgopolov nu s-au mai intalnit niciodata pana acum. Steve Johnson este in opinia mea un tenismen bun, „pe care nu-l da talentul afara din casa” si un sportiv serios. Rezultatele americanului nu impresioneaza neaparat insa cele mai bune au venit pe hard, suprafata sa preferata. Alexandr Dolgopolov este cu siguranta tenismenul mai talentat si capabil de meciuri incredibile insa ramane de vazut daca acesta se va concentra corespunzator pentru aceasta disputa. Consider ca ucraineanul trebuie sa inchida seria de 5 partide la rand fara victorie si ma astept sa se impuna astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei este Alexandr Dolgopolov castiga.

Pronostic Steve Johnson vs Alexandr Dolgopolov: Alexandr Dolgopolov castiga @ 1.64 la Unibet.

Pronostic mai mare Steve Johnson vs Alexandr Dolgopolov: Peste 23.5 game-uri @ 1.96 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 29W – 20L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Steve Johnson vs Alexandr Dolgopolov – Unibet.

Steve Johnson vs Alexandr Dolgopolov