Pronosticuri tenis - Stan Wawrinka vs David Ferrer - Turneul Campionilor


Pronosticuri tenis – Stan Wawrinka vs David Ferrer – Turneul Campionilor

A doua partida a Grupei B de la Turneul Campionilor, Stan Wawrinka vs David Ferrer, se va disputa miercuri 18 noiembrie incepand cu ora 22:00.

Desi elvetianul Stan Wawrinka are un an foarte reusit presarat cu numeroase succese importante, acesta nu a debutat la Turneul Campionilor conform asteptarilor. Tenismenul in varsta de 30 de ani a inceput turneul cu duelul cu Rafal Nadal, jucatorul pe care elvetianul il invinsese in urma cu aproximativ 10 zile. Desi conditiile de joc au fost similare, elvetianul s-a recunscut invins in minimum de seturi dupa 2-6, 3-6. Sansele de calificare ale lui Wawrinka depind de rezultatul partidei de miercuri cu David Ferrer. In cazul unei infrangeri Stan pleaca acasa iar ultima partida a grupei, cea cu Andy Murray devine una de palmares pentru elvetian. Un succes in 2 seturi insa i-ar oferi mari sanse elvetianului la calificare. La fel ca si in anii trecuti, Stan ramane acelasi tenismen imprevizibil, capabil de lovituri fantastice dar si care are caderi inexplicabile in joc.

Adversarul elvetianului in disputa de miercuri este tenismenul spaniol, David Ferrer. Acesta vine dupa o perioada fantastica in care si-a trecut in palmares 2 titluri, cucerite la Kuala Lumpur si Vienna si a aratat un nivel de joc foarte inalt. Perioada aglomerata din ultimele luni pare sa-l fi ajuns pe David care a inceput cu stangul in Grupa B. Acesta l-a intalnit pe Andy Murray, tenismenul care-l invinsese recent la Paris iar scenariul s-a repetat si la Londra. Murray a trecut de Ferrer dupa un dublu 6-4, iar sansele ibericului in varsta de 33 de ani au scazut dramatic. Spaniolul trebuie sa treaca miercuri de Stan Wawrinka pentru a-l intalni in ultimul duel al grupei pe cosmarul sau, Rafael Nadal.

Cei doi tenismeni au o istorie bogata a intalnirilor directe iar David Ferrer conduce cu scorul de 8-6. Ultimul duel direct s-a disputat in 2014 la Monte Carlo pe zgura iar atunci s-a impus elvetianul in 2 seturi. Dupa parerea mea rezultatul acestei partide este imprevizibil deoarece ambii au dezamagit asteptarile multora in prima etapa a grupei. Totusi, consider ca David a avut un joc mai solid iar caderile in jocul sau sunt mult mai rare. Consider ca Stan va avea o partida foarte dificila miercuri si daca acesta va castiga, ma astept sa o faca in 3 seturi. Pronosticul meu pentru biletul zilei de miercuri este David Ferrer castiga minim un set.

Pronostic Stan Wawrinka vs David Ferrer: David Ferrer +1.5 seturi @ 1.47 la Unibet.

Pronostic mai mare Stan Wawrinka vs David Ferrer: Peste 23.5 game-uri @ 2.04 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 14W – 5L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – Stan Wawrinka vs David Ferrer – Unibet.

Stan Wawrinka vs David Ferrer