Pronosticuri Tenis - Serena Williams vs Carla Suarez Navarro - Finala - Miami Open


Pronosticuri Tenis – Serena Williams vs Carla Suarez Navarro – Finala – Miami Open

Serena Williams vs Carla Suarez Navarro

Partida Serena Williams vs Carla Suarez Navarro reprezinta a-10a finala la Miami a americancei si prima finala a Carlei intr-un turneu Premier Mandatory.

„Regina turneului din Miami”, Serena Williams cu nu mai putin de 7 titluri castigate la turneul american, o va intalni pe spanioloaica Suarez Navarro, aflata la prima ei finala intr-un turneu de asemenea calibru. In drumul sau catre finala Serena a reusit sa obtina si a-700a victorie in circuitul wta, la capatul partidei cu Sabine Lisicki castigata scor 2-1. Inca neinvinsa in 2015 si cu garantia pastrarii primului loc in clasamentul mondial, Serena incearca sa castige si al-2lea titlu anul acesta dupa Australian Open. In semifinale liderul mondial a trecut de sportiva romanca Simona Halep in trei seturi, 6-2, 4-6, 7-5 la capatul uneia dintre cele mai frumoase partide ale anului.

Cealalta finalista, Carla Suarez Navarro a inceput anul 2015 foarte bine reusind sa ajunga in finala la Antwerp insa a fost nevoita sa se retraga din cauza unei accidentari la gat. Pe langa aceasta performanta sportiva din Spania a mai reusit o Semifinala la Doha si un Sfert de finala la Indian Wells, eliminata de Simona Halep. La Miami, spanioloaica a eliminat jucatoare precum A. Radwanska, V. Williams sau A. Petkovic, ultima in semifinala fara sa ofere macar o minge de break, scor 6-3, 6-3. La capatul turneului american, Suarez Navarro va ajunge si pentru prima oara in top 10.

Serena Williams o conduce pe Carla Suarez Navarro cu 4-0 la intalnirile directe, sportiva din Spania nereusind sa castige niciodata mai mult de 3 game-uri pe set. Asadar pare o finala dezechilibrata pe hartie insa spanioloaica are multa incredere si rezultate recente foarte bune.

Pronostic pariuri Serena Williams vs Carla Suarez Navarro: 2-0 Williams @ 1.35 la Unibet.

Pronostic cota mare Serena Williams vs Carla Suarez Navarro: Sub 18.5 game-uri @ 1.84 la Unibet.

Statistica Stefan: 5w – 2L.